реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Зразу в Рух вступили 20

Такого масового вступу до Народного Руху не було вже давно - сьогодні провід обласної організації Народного Руху прийняв у ряди партії 20 мешканців Парафіївки, Южного, Тростянця та інших сіл Ічнянського району.

Варто зауважити, що ці люди мають чітко визначену суспільну позицію, оскільки, як правило, є людьми своєї справи. Так, скажімо, Маляренко Ростислав є засновником приватного краєзнавчого музею Скоропадського, Чуб Олександр - воїн АТО, Олександра Павлюк - фермер, Ірина Чорна - психолог. А Ірина Янкова (на фото з головою обласної організації НРУ Миколою Черепом після вручення партійного квитка) працювала на цукровому заводі у Парафіївці і досі в неї серце болить як олігархами завод розкрадено, вирізано на металолом.

Як правило, нові члени НРУ - люди молоді. Але подав заяву і вчитель історії Котляр Сергій - людина поважного віку.

Провід призначив на 12 квітня установчі (відновлювальні) збори Парафіївського осередку Народного Руху.

Провід обласної організації також призначив на 13 квітня збори Носівської районної організації НРУ, дав дозвіл на утворення 5 осередків у Чернігівській міській організації.

Заслухано інформацію заступника голови ради старійшин Народного Руху України Валерія Сарани про утворення ради старійшин та визначився про створення обласної аналогічної ради на наступному засіданні ради обласної парторганізації.

Прес- служба обласної організації НРУ.



Теги:Народний Рух, Парафіївка, Носівка, Валерій Сарана, Чернігівський Рух, Микола Череп


Читайте також



Коментарі (0)
avatar