реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Зовнішня торгівля послугами на Чернігівщині за І півріччя 2010р.

Зовнішньою торгівлею послугами в Чернігівській області в І півріччі 2010р. займалися 65 підприємств та організацій області. Партнерами їх були 66 країн світу (з них 26 країн ЄС).
Обсяг експорту зовнішньої торгівлі послугами становив 3,0 млн.дол.США, імпорту – 13,6 млн.дол.США. Проти І півріччя 2009р. експорт послуг збільшився на 14,6%, імпорт – у 2,6 раза. Сальдо зовнішньої торгівлі послугами склалося негативне.
Експортували послуги на 87,4% до Греції, Білорусі, Канади, Сполученого Королівства, Німеччини, Російської Федерації та Сполучених Штатів Америки.
Основу експорту формували послуги, надані юридичним особам, послуги пов'язані з діяльністю у сфері інформатизації, послуги транспорту, готелів та у сфері освіти.
Імпортували послуги переважно зі Сполученого Королівства, Російської Федерації, Німеччини та Сполучених Штатів Америки. Їх частка в загальному обсязі імпорту становила 95,3%.
У структурі імпорту домінували послуги, надані юридичним особам, послуги зв’язку, в обробній промисловості, пов'язані з державним управлінням.

Головне управління статистики
у Чернігівській област
і




Теги:економіка, США


Читайте також



Коментарі (0)
avatar