реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Золотій Орді не вистачило піару, як Верховній Раді

Ви можете повірити, що кияни у 9 столітті добровільно ЗАПРОСИЛИ правити собою норманів?
Ви взагалі вірите, що плем’я, місто або народ, котрі б з власної волі когось взяли і покликали собою правити?
Я – вірю!

От приміром сьогодні український парламент ухвалив правку, за котрою в суддівські органи будуть відбирати «міжнародні експерти». Це подається як перемога всього прогресивного в Україні над усім регресивним, і це так і є! Жоден український діяч, яким би патріотичним, освіченим та пасіонарним він не був, які б заслуги перед державою не мав, він не зрівняється з міжнародним експертом, бо він – український експерт, а то - міжнародний!

І це, безумовно, добре. Тепер самооцінка українців підвищиться – в усіх гріхах судової системи можна буде звинувачувати іноземців. Уявіть собі, яка була б катастрофа для національної гордості, якби українці, як в США, обирали прямим голосуванням суддів? Нехай же цим займаються за нас американці, китайці чи німці – ми не будемо марати об це руки!

Ігор ЛУЦЕНКО

PS Користуючись нагодою, хочу дорікнути Золотій Орді за неналежну організацію піару та лобістської діяльності. Ну от хіба не можна було теж сказати, що кияни просто запросили Батия полагодити Десятинну церкву, бо серед місцевих підрядників розквітла корупція?



Теги:Золота Орда, суд, Судова реформа, Ігор Луценко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar