реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Зі Сталіним -- проти українців

Біля обласної адміністрації в Чернігові учасники та нащадки більшовиків-терористів, розкуркулювачів, переслідувачів церкви, нищителів української мови протестували проти вигаданого ними "наступу фашизму", який вони побачили в спаленні брудного намету під храмом та знищенні пам'ятника Сталіну.

Організатори - Чернігівська обласна організація Антифашистського комітету України і місцева організація КПУ - зібрали на акцію протесту близько 70 жителів міста, переважно похилого віку.

Вони прийшли під стіни ОДА з червоними прапорами, а також тримали портрет Сталіна. Певно, надалі хтось вийде з портретом Гітлера проти Сталіна. Або з двома зразу. Щоб видно було обидвох ворогів України. До речі, рішенням суду Сталін, як і його соратники Каганович, Чубар, Хатаєвич і компанія визнані організаторами штучного голоду в Україні. Рішення суду ще ніхто не відміняв. І за пропаганду злочинців треба б старим комуністам надавати брудною мітлою під зад.

Проявити свою антиукраїнську сутність ніхто мітингувальникам не заважав, крім випадкових перехожих, частина з яких голосно обурювалась відкритою пропагандою сталінізму.




Теги:Сталін, фашизм, сталіністи, Голодомор, мітинг


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
А чому не взяли із собою "ікону" Сталіна, було б правдивіше!!!
До речі - введіть в пошук слова "икона сталина" - будете здивовані....
avatar