реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Живим коридором Корюківщина проводжає загиблого бійця

Корюківщина сьогодні зустрічає та проводить в останню дорогу полеглого воїна...

Страшна звістка про втрату земляка прилетіла на Корюківщину вночі 3 червня. Повідомлялося, що вечірньої суботньої пори військовий-контрактник Михайло Кобець отримав важкі поранення під час обстрілу російськими «Градами» під Маріуполем і помер від втрати крові під час транспортування до госпіталю.

Інформацію про загибель в зоні АТО бійця родом зі села Білошицька Слобода Корюківського району Чернігівської області Михайла Кобця підтвердили і в Корюківському районному військовому комісаріаті.

Також стало відомо, що 21-річний боєць, який до свого 22-го дня народження не дожив всього три тижні (народився 23 червня 1995 року), на строкову військову службу був призваний 4 листопада 2015-го, а потім проходив військову службу за контрактом.

За попередньою інформацією, юнак виріс у багатодітній сім'ї. Ніколи більше не побачать його живим матір, вітчим та четверо молодших братів.

Полеглого бійця російсько- української війни зустрічають жиивим коридором у Сахутівці, Тютюнниці, Корюківці, Наумівці, Охрамієвичах, Перелюбі, Прибині, Білошицькій Слободі. Міський голова Корюківки Ратан Ахмедов закликав жителів міста вийти на центральну площу для останнього знаку пошани захиснику України.

Герой російсько- української війни буде похований за кілька кілометрів від російського кордону, в рідному селі.



Теги:російсько- українська війна, Білошицька Слобода, Маріуполь


Читайте також



Коментарі (0)
avatar