реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Земельні війни: бютівці з комуністами скликають позачергову сесію

Після накладення вето міським головою Чернігова Олександром Соколовим на рішення сесії міської ради про виділення земельних ділянок під забудову біля Іллінської церкви, в "Мар"їній рощі" та в інших заповідних місцях Чернігова, депутати --ініціатори рішення вирішили скликати позачергову сесію. Точніше -- їм порадили скликати таку сесію...

Першими підписалися депутати Мельник та Таїсія Радчук, так звані "помаранчеві", їх активно підтримали комуністи і соціалісти а-ля Голець. Для скликання сесії необхідно 17 підписів і вони уже є. Розділилися голоси в регіоналів -- і хочеться щось отримати, і є вказівка з Києва не голосувати.

Незважаючи на відпустку міського голови, сесія має бути скликана секретарем міської ради О.Шереметом. Орієнтовна дата -- 16 липня.

Два питання від "Сіверщини": депутатам не сидиться, бо на нових виборах "пролететять" ці земельні "подільники"? для чого заступнику головлікаря пологового будинку так переживати за земельні ділянки? Тобто -- переживати так безкоштовно?




Теги:О.Шеремет, О.Соколов, комуністи, пр, БЮТ, Чернігів, Земля


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Ваша газета завжди була одним з форпостів демократії на Чернігівщині, чому ви зараз подаєте викривлену інформацію?
Скликання цієї позачергової сесії це звіт Тимчасової контрольної комісії по недопущенню штучного банкрутства Комунального підприємства Чернігівської міської ради «Ремонтно-будівельна дільниця». До речі цю заяву підписали не лише БЮТці та комуністи, а і представники інших фракцій.
Сподіваюсь, що ваша газета залишиться демократичним та об’єктивним ЗМІ.
avatar