реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Депутати- підписанти: ми не по землі!

Після інформації на нашому сайті про скликання позачергової сесії Чернігівської міської ради до редакції звернувся депутат Олександр Мельник з проханням виправити неточність: на його думку, сесія скликається зовсім не з приводу скандальних земельних питань. А щодо критичної ситуації з ремонтно-будівельною дільницею.

В тексті звернення до міського голови, наданого О.Мельником, говориться:" Враховуючи критичний фінансово-економічний стан комунального підприємства "Ремонтно- будівельна дільниця" Чернігівської міської ради та щоденне його погіршення, готовність створеної Чернігівською міською радою тимчасової контрольної комісії з недопущення в подальшому банкрутств комунальних підприємств, відповідно до ч.7 ст.36 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", просимо скликати сесію міської ради для розгляду питання "Про інформацію тимчасової контрольної комісії Чернігівської міської ради".

Далі йдуть підписи депутатів Мельника, Радчук, Шашенка, Донця, Количевої, Семикаша, Клановця, Лебедя, Петрушенкова, Солдатова тощо. Як бачимо, депутати різних політичних поглядів і економічних переконань змішалися в єдиному пориві вирішити питання з ремонтно-будівельною дільницею. Поживемо- побачимо...

Василь ЧЕПУРНИЙ.




Теги:О.Соколов, міська рада, БЮТ, О.Мельник, Чернігів, Земля


Читайте також



Коментарі (0)
avatar