реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Нардеп-регіонал проти своїх колег

На п'ятдесят першій сесії Чернігівської міської ради депутатом від Блоку Юлії Тимошенко Таїсією Радчук було запропоновано внести на розгляд міської ради питання, яким передбачалось виділення п'ятнадцяти земельних ділянок для будівництва загальною площею в 1,5 га. І це всупереч негативним висновкам, зробленим Управлінням архітектури і містобудування Чернігівської міської ради.
Народний депутат України від Партії регіонів, голова обласної організації ПР Григорій Маньковський виступив проти рішення депутатів:"Чимало депутатів розуміють, що це останні 120 днів їх перебування в кріслах депутатів міської ради.

Багато з них, окрім привласнених на підставних осіб ділянках, не чім похвалитись більше не можуть. За п'ять років депутатської роботи деякі з них так і не спромоглися підготувати жодного проекту-рішень яке б вирішувало нагальні питання Чернігова.
Не знімаю відповідальності і з депутатів від Партії регіонів. Але в же найближчим часом рада міської партійної організації прийме відповідні рішення. Кожен депутат від Партії регіонів має нести відповідальність за прийняті ним рішення".

"Вважаю, що рішення по виділенню земельних ділянок депутатами було прийнято протизаконно. Тому я особисто звернувся з листом до міського голови Олександра Соколова з пропозицією утриматися від його підписання. Одночасно мною в найближчий час будуть направлені запити щодо законності цього рішення до Генеральної прокуратури України та прокуратури Чернігівської області. Я сподіваюсь, що ними буде вжито відповідних заходів по припиненню протизаконних дій депутатів Чернігівської міської ради, щодо виділення п'ятнадцяти земельних ділянок на території міста", -- заявив депутат.




Теги:пр, міська рада, Прокуратура, БЮТ, Г.Маньковський, Чернігів, Земля


Читайте також



Коментарі (0)
avatar