реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Збірна України суттєво погіршила шанси зіграти на чемпіонаті світу в Катарі

Збірна України з футболу не надто вдало виступила у березневих матчах кваліфікації на ЧС-2022, який взимку наступного року прийматиме Катар.

Підопічні Андрія Шевченка провели три матчі наприкінці березня, завершивши всі ці поєдинки з однаковим рахунком – 1:1. Але якщо нічия на полі чинного чемпіону світу – збірної Франції, була сприйнята як неймовірне досягнення «Жовто-блакитних», то аналогічні домашні «мирові» з Фінляндією і особливо – з Казахстаном, явно не можна записати до активу українських футболістів, які тепер суттєво погіршили свої шанси кваліфікуватися на «мундіаль».

Висновок про це можна зробити, відштовхнувшись від котирувань беттинг-експертів, зокрема – лідера вітчизняного ринку компанії Паріматч. В спеціальній лінії цього букмекера, присвяченій перспективам команд відбіркової групи «D», в якій виступає збірна України, шанси команди Шевченка на першу сходинку тепер оцінюються коефіцієнтом 10.00, що можна конвертувати лише в 10% вірогідності, хоча на початку кваліфікаційного циклу беттинг-аналітики були вищої думки про перспективи підопічних Шевченка, і оцінювали шанси на першу сходинку у 18%.

Натомість ще більш закріпилася у статусі фаворита групи збірна Франції, яка, на відміну від українців, набрала 7 очок у березневих матчах та посідає лідируючу позицію в групі. Бажаючим використати свої бонуси Паріматч для ставки на перемогу «Триколірних» в групі, компанія пропонує коефіцієнт 1.13. Тобто шанси французьких футболістів на підсумковий успіх сягають майже 88.5%. Це показник явного претендента на тріумф.

Відзначимо, що наразі українці утримують другу сходинку в турнірній таблиці кваліфікаційної групи, набравши три очки після трьох зіграних поєдинків, і, на думку, букмекерських експертів, все ще залишаються головними претендентами на те, аби фінішувати у відбірковій «п’ятірці» одразу за Францією. Втім, варто нагадати, що навіть друге місце в групі не гарантує Україні квитка до фінальної стадії ЧС-2022, змусивши зіграти ще у стикових матчах наступної весни.

Що стосується наступних матчів відбору до світової першості для українців, то, як повідомляє БетОН, вони відбудуться вже у вересні цього року, після виступу підопічних Андрія Шевченка на футбольному чемпіонаті Європи. Це буде непростий виїзний поєдинок після тривалого перельоту на полі збірної Казахстану в перший день осені, а також домашня гра з чемпіонами світу французами 4-го вересня. Вже за підсумками цих двох баталій ситуація у відбірковій групі «D» може суттєво змінитися, як і думка беттинг-експертів щодо перспектив «Жовто-блакитних» у цьому непростому кваліфікаційному циклі.



Теги:Спорт, Футбол, збірна України


Читайте також



Коментарі (0)
avatar