реклама партнерів:
Головна › Новини › 

Український футболіст потрапив до символічної збірної туру в АПЛ

Один з представників України в Англійській Прем’єр-лізі – захисник «Евертона» Віталій Миколенко, був обраний одним з кращих в минулому турі чемпіонату.

Потрапити до символічної збірної туру в АПЛ Миколенку вдалося після вдалого матчу його команди проти «Крістал Пелас», у якому «Евертон» здобув розгромну перемогу з рахунком 3:0, а українець відзначився не лише надійною грою у захисті, але і взяв участь у багатьох атаках свого колективу. В тому числі – у одній з результативних. Такі дії Віталія не залишилися без уваги експертів, які й включили гравця до одинадцяти найкращих у всьому турі чемпіонату.

Перемога виявилася дуже важливою і для всієї команди, за яку виступає українець, адже «Евертон», завдяки їй зумів перервати серію з трьох поспіль поразок в сезоні і вибрався на 12-ту сходинку в таблиці АПЛ. І експерти вважають, що цьому колективу до снаги ще більше поліпшити свої результати та в підсумку посісти місце у Топ-8 команд сезону. Зокрема, такої думки дотримуються і аналітики відомої компанії Сапфірбет, в лінії якої завжди є широкий вибір об’єктів для парі на англійський футбол. Ті вболівальники, які планують використати свій сапфірбет промокод, щоб отримати додаткову винагороду за ставку на те, що «Евертон» з українцем Миколенком у складі фінішує не нижче 8-го місця в таблиці, можуть розраховувати на 52% вірогідності успіху. І це дуже оптимістичний показник для тих, хто вболіває з «Ірисок» з Ліверпулю.

Також варто відзначити, що найкращі букмекерські контори України пропонують гравцям парі на результати «Евертона» у двох інших престижних англійських внутрішніх турнірах – Кубку Англії та Кубку англійської ліги. У обох змаганнях команда українця Миколенка входить до десятки головних фаворитів, і напевно фанати мерсісайдців розраховують на успіхи в цих змаганнях, де їх команда традиційно вдало виступає, особливо на ранніх етапах.

Нагадаємо, що Віталій Миколенко став гравцем «Евертона» ще в січні цього року, перейшовши з київського «Динамо» за 23.5 мільйони євро. В сезоні, що наразі триває, українець вже встиг зіграти за мерсісайдців в 12-ти поєдинках Англійської Прем’єр-ліги, провівши на полі в сумі більше тисячі хвилин. Що свідчить про те, що тренерський штаб «Ірисок» на чолі з легендарним Френком Лемпардом цілковито довіряє Миколенку як беззаперечному гравцю основного складу.

Результативними діями Віталій в новому сезоні поки що не відзначався, а от минулої кампанії захисник встиг записати на свій рахунок в матчах за «Евертон» один забитий м’яч в Англійській Прем’єр-лізі.




Теги:Футбол, Спорт


Читайте також



Коментарі (0)
avatar