реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Завтра висловлять недовіру Хоменку

Позачергова сесія Чернігівської обласної ради відбудеться завтра, з 11 години. Незважаючи на вихідний. Підписати розпорядження про це пообіцяв голова обласної ради Анатолій Мельник (на фото справа) на другій зустрічі зі штабом національного опору.

Сьогодні для скликання сесії не вистачило депутатів. "Готовність приїхати висловили тільки 43 депутати", - сказав Анатолій Мельник.

Обласний штаб національного спротиву висловив вимогу до сесії приголосувати недовіру голові обласної адміністрації Володимиру Хоменку, який, за словами його першого заступника Миколи Стрільця, "перебуває у 10-денній відпустці".

За моїми даними значна частина регіоналів готова проголосувати на підтримку недовіри. Певно, система хабарів і корупції дістала всіх. А також бажання відкупитися "малою кров'ю".

Обласний штаб національного спротиву закликав чернігівців прийти завтра, 22 лютого, до обласної ради, щоб змусити депутатів до прийняття адекватних ситуації рішень. Початок зустрічі біля обласної ради - о 10-ій годині.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Володимир Хоменко, Майдан, Чернігівська ОДА, Чернігівська обласна рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar