реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Антошин та Глаба приїхали погрожувати Звєрєву

Сьогодні група молодиків у масках прийшла до Чернігівської обласної ради. Їх привели Вадим Антошин та Андрій Глаба. Пізніше до них приєднався представник "Самооборони Майдану" Олександр Ясенчук.

Оскільки журналістів до кабінету голови обласної ради Миколи Звєрєва не пускають, то відомо тільки, що Антошин і Глаба вимагають розслідування їхнього побиття у Прилуках. Що там робить Ясенчук -невідомо.

Вся ця затія не має жодного стосунку до справжніх майданівців, адже той же Звєрєв був чи не найбільше на Майдані - він керував чернігівським наметом. До того ж, голова обласної ради не має повноважень ні доручати розслідування кримінальних розборок, ні організовувати боротьбу з корупцією, як того начебто вимагають хлопці в масках.

До в.о. голови обласної адміністрації Сергія Журмана, який має набагато більше передбачених законом повноважень, маскувальники не ходили.

Враховуючи не полишені наміри команд Стрільця та Дубіля усунути Миколу Звєрєва з посади голови обласної ради, можемо зробити висновок, що дана акція розроблена саме в ракурсі цих намірів.

Іван ПОБИВАН

Фото з сайту "ПіК"



Теги:Антошин, Майдан, Ясенчук, Чернігівська ОДА, Микола Звєрєв, Чернігівська обласна рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar