реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Майданівці виступили проти авантюри Антошина - Глаби

На зустрічі в обласній раді, яка проходить в ці хвилини, різко виступили проти "зелених чоловічків", приведених сьогодні зранку в приміщення ради Антошиним та Глабою.

"Саме з такого починалося у Донецьку і в Луганську! - наголосила активістка Майдану, член обласного штабу національного спротиву Світлана Жимолостнова. - Міліція бездіяла. Якщо не буде встановлено, хто ці люди - "зелені чоловічки", ми будемо звертатися до Авакова з недовірою правоохоронним органам".

Оскільки на зустрічі був присутній новий прокурор області Чібісов, волонтер Пархоменко виступив із заявою про перешкоджання роботі обласної ради. Прокурор наголосив, що як буде письмова заява - вона буде внесена у єдиний реєстр.

Іініціатори сьогоднішнього заворушення в обласній раді Глаба та інші пояснювали, що вони - всі чернігівці, не прийшли нікого виносити, а звернулися до голови обласної ради з вимогою створити координаційну раду по боротьбі з корупцією.

Голова обласної ради Микола Звєрєв, що веде зустріч, уточнив, що в.о. голови обласної державної амдіністрації Сергій Журман був запрошений на цю зустріч, але не прийшов.

Компанія Глаби - Антошина наголошує на необхідності розслідування їх побиття у Прилуках, коли вони приїздили виступати проти підвищення комунальних тарифів. В той же час не факт, що вони їхали не агітувати за Рудьковського, помічником якого тривалий час був Вадим Антошин.
До речі, сам Вадим Антошин на вечірню зустріч в обласну раду не з'явився...

Іван ПОБИВАН



Теги:Майдан, Прилуки, Микола Звєрєв, Чернігівська ОДА, Сергій Журман, Чернігівська обласна рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar