реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Заступниця голови ОП Коваленко звинуватила ветеранів-переселенців у тому, що вони почали війну

Заступниця голови Офісу президента Анна Коваленко звинуватила ветеранів-переселенців, які прийшли вимагати житло під будівлю ОП, у тому, що війна на Донбасі почалася через них. Відповідні відео опублікував юрист Андрій Чудовський в Facebook.

Ветерани-переселенці протягом декількох днів вимагають житло, яке їм має бути надане в рамках урядової програми (постанова КМУ №280).

Заступниця голови ОП Коваленко вийшла до протестуючих і попросила прибрати встановлені намети, а замість цього дочекатися спілкування з президентом або міністром у справах ветеранів. Ветерани-переселенці у відповідь заявили, що їх ніхто не чує, а на робочі групи у Мінсоцполітики ніхто не приходить. Коваленко в свою чергу стала розповідати про програму соціалізації, яка допоможе знайти їм роботу.

Разом з протестувальниками під будівлю Офісу президента прийшов і мер Олександрівська (Луганська область) Микола Греков, який давно займається проблемами переселенців. У коментарі InfoResist він розповів, що сталося під стінами ОПУ.

“Вчора офіційно заступниця голови Офісу президента звинуватила учасників АТО анексованої території, а саме Сергія Ульянова і хлопців, які стояли поруч, у тому, що війна почалася через них”, – сказав Греков.

На питання, чим закінчився діалог, мер Олександрівська відповів: “Нічим, вона приходила сюди і вночі, приходила вчора кілька разів”.

“Вона провокувала хлопців на скандал. Вона звичайний провокатор, намагалася вивести з себе і загострити ситуацію. Ми не реагуємо на провокаторів”, – говорить Греков.Інфорезіст



Теги:офіс президента, Анна Коваленко, переселенці, гібридна війна, перемога Зеленського


Читайте також



Коментарі (0)
avatar