реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Зарплати не платять?

28 серпня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко провів нараду за участю керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, на якій розглянуто питання забезпечення своєчасної виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ області. Про це повідомила прес-служба облдержадміністрації.

Цінуємо зусилля голови Чернігівської обласної державної адміністрації Володимира Хоменка -- він дійсно відзначається спокійним підходом до поступового вирішення проблем. Але нікому не під силу в Чернігові змінити загальні тенденції економіки всієї держави.

Такий сигнал досить тривожний, якщо врахувати, що навіть за два місяці до виборів в Україні серйозні проблеми з виплатою зарплат. Будь-якому неупередженому спостерігачеві зрозуміло: якщо така напруга ДО виборів, що буде ПІСЛЯ них? Коли при владі лишиться та сама Партія регіонів, яка формує уряд.

В окрузі, де балотується син прем'р - міністра -- радісно повідомляють ЗМІ -- виплачено заборговану зарплату, як тільки туди приїхав панич Азаров. І що -- наїдяться так, що й після виборів стачить?



Теги:заборгованість по зарплаті, вибори -2012, уряд Азарова


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Але нікому не під силу в Чернігові змінити загальні тенденції економіки всієї держави.
---------------
Як не під силу? А стабільність та добробут. А покращення вже сьогодні? А руїну подолано? А те, що Чернігівська область у десятці найкращих регіонів?))) То де тут правда, де тут лож? Нічого не розберьош...
avatar