реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Запорука затишку в оселі - правильно підібране освітлення

З настанням сутінок на вулиці життя в приміщення продовжується. Кожен намагається зробити значну кількість робочих чи домашніх справ саме ввечері, а для цього потрібно, щоб в приміщенні було освітлення оформлене належним чином. Ця справа вимагає не лише творчого підходу, але і передбачає великі технічні знання в цій сфері.

Що потрібно знати при виборі освітлення

Кожен із нас хоче в своїй оселі мати щось особливе в плані освітлення, тому найпростішим варіантом для вирішення цього питання є люстра з підсвічуванням, яка зробить кожен вечір в кімнаті особливим та цікавим. І для того,  щоб уникнути певних незручностей, варто насамперед розуміти висоту стелі, на яку кріпитиметься цей предмет. Існує великий вибір саме люстр для низьких стель https://www.brille.ua/ua/lyustry-dlya-nizkih-potolkov/, адже сучасні забудовники не будуть квартир із великою висотою, на відміну від будівництва 1950-1960 років.

Ефективність освітлення залежить від кількості джерел світла та від потужності ламп. Чим більша кількість світильників планується встановитися в кімнаті, тим цікавіше може виглядати  сценарій освітлення. Світильники в приміщенні (якщо їх декілька) можна вмикати по черзі або всі разом, кожен із них покликаний не тільки забезпечити світло, а ще і подарувати особливу вечірню атмосферу, настрій. До вибору освітлення треба підходити досить уважно, враховуючи певні особливості кімнати, адже  гра світла може випадково підкреслити нерівності на стінах або (під час правильного вибору) навпаки - приховати деякі погрішності в інтер'єрі.

Також за допомогою освітлення можна створювати в кімнаті зонування, візуально коригувати сприйняття приміщення. За допомогою світла можна вирішити багато інтер'єрних питань.

Завдяки розвитку сучасних технологій обирати подібні предмети можна купувати завдяки мережі інтернет. Магазин Brille представляє величезний вибір якісних бра, світлодіодних світильників, настільних ламп, предметів вуличного освітлення, лампочок. Кожен із цих предметів освітлення має свої особливості, технічні характеристики та функції.

Мережа цих магазинів нараховує 25 точок реалізації по всій території України.

Магазин Brille

Як вибрати освітлення в приміщення

Для того щоб мати гарне і комфортне світло у кімнаті в темну пору доби, варто враховувати:

  1. Тип приміщення (житлове, офісне, складське);
  2. Якщо це житлове приміщення, то обов'язково треба чітко розуміти, що кожна кімната має свою специфіку (наприклад, в спальню не рекомендують вішати люстру чи світильник із холодним відтінком світла);
  3. Розміри приміщення. Якщо кімната невелика, то достатньо однієї люстри, а якщо приміщення має значну площу, то варто встановлювати допоміжні джерела освітлення;
  4. Визначитися із розміром та конструкцією світильника (бра, торшер, підвісний світильник, точкове освітлення, світлодіодна смужка);
  5. Підібрати відповідні технічні характеристики;
  6. Потужність патрона, що в майбутньому буде тримати лампу;
  7. Обрати відповідний дизайн.

Також потрібно знати, що від освітлення залежить не лише комфорт та настрій, а у великій мірі і здоров'я. Адже для органів зору важливо при якому освітленні ми вчимо уроки з дітьми, читаємо книжки, готуємо вечерю.




Теги:споживач, оселя, освітлення


Читайте також



Коментарі (0)
avatar