реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Визначаємо головні характеристики, щоб купити кращу постільну білизну

Про вибір постільної білизни вже написано чимало статей. Їх можна прочитати як на сайті продавців, так і на тематичних блогах для домогосподарок. Одні автори наголошують на зовнішньому вигляді виробів, інші на натуральності. Насправді, у такій категорії як домашній текстиль дуже важлива і та, і інша характеристика. І дуже чудово, що постільних речей, які відрізняються відмінними показниками і за тим, і за іншим параметром, зараз у магазинах вистачає. Вітчизняні фабрики прагнуть не відставати від західних конкурентів та постійно оновлюють колекції, поповнюючи їх цікавими для покупців новинками. А визначити, яка постільна білизна матиме попит наступного сезону зовсім не складно. Тенденції залежать від віянь моди в кольоровій гамі, або фільму, що вийшов і став неймовірно популярним, серіалу.

Але також є тематики, текстиль, оформлений згідно з ними, буде актуальним для споживачів будь-якого сезону і протягом тривалого періоду. До них відносяться: спортивні принти, із зображенням кольорів або абстрактних композицій, а також малюнки "лав сторі". Постільна білизна купити яку ви можете в інтернет-магазині з великим асортиментом потішить вас оригінальністю оформлення саме в перелічених тематиках. Сайт пропонує безліч варіантів від українських виробників та величезний асортимент від турецьких брендів. Тому у вас не буде браку варіантів при виборі як за зовнішнім виглядом, так і за вартістю.

Слід зазначити, що набори постільної білизни зі спортивними принтами здебільшого купуються для підлітків. Невеликий відсоток, звичайно, розкуповується чоловіками-фанатами того чи іншого виду спорту. Вироби з тканин, прикрашених квітковою тематикою, - це популярний текстиль серед жінок, причому будь-якого віку. Достатньо зробити запит у пошуковій системі - постільна білизна купити та додати тематику принта і вона вам видасть безліч інтернет-магазинів, які вас потішать надзвичайно цікавим асортиментом. На фото в каталогах ви зможете оцінити комплекти з великими квітами та дрібними суцвіттями, величезними бутонами благородних троянд та ніжними, симпатичними польовими квітами.

Від того, як виглядатиме малюнок на тканині залежить її склад. Якщо матеріал виготовлений із синтетики, зображення матиме блиск, виглядатиме ошатно та яскраво. Але з часом така тканина покривається катишками, малюнок втрачає вигляд, а торкатися її тілом стає дуже некомфортно.

На бязі малюнок виглядатиме менш ефектно. Особливість структури полотна не дозволяє наносити складні візерунки з дрібними деталями, колір виглядає тьмяно. Зате постільна білизна із натуральної тканини, тому дуже комфортна для тіла під час відпочинку.

Найвідмінніший варіант і на вигляд, і за тактильними відчуттями - це постільна білизна з сатину. На натуральному, щільно зітканому з тонких ниток матеріалі чудово виглядає малюнок будь-якої складності, колір залишається яскравим після великої кількості прань, а сама тканина м'яка і ніжна на дотик.




Теги:постільна білизна, споживач, оселя


Читайте також



Коментарі (0)
avatar