реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Захисти себе сам!

У Чернігові 1-го вересня об 16:00 біля “Мегацентру” відбудеться всеукраїнська акція “Захисти себе сам!”. Метою акції є підвищення рівня обізнаності молоді в сфері своїх прав під час контактів із працівниками міліції.

Молоді активісти правозахисного руху запропонують публіці перформанс у техніці форум-театру. Під час акції будуть обіграні типові ситуації взаємодії молоді з працівниками міліції. Кожен з учасників зможе долучитися до розіграної сценки та змінити ситуацію на краще.

Крім цього, всім учасникам і гостям роздаватимуться інформаційні буклети про права при затриманні працівниками МВС.

Всеукраїнська акція «Захисти себе сам!» проходитиме в 13-ти ти містах України. Її ініціатори — випускники Шкіл з прав людини освітньої програми “Розуміємо права людини”, молоді активісти різних громадських організацій.

Акцію буде проведено за підтримки Норвезького Гельсінського Комітету (НГК) в рамках проекту Української Гельсінської спілки з прав людини (УГСПЛ) (конкурс «Ініціативи молодіжних груп: права людини» національної освітньої програми «Розуміємо права людини»).

Координатор акції “Захисти себе сам!” у Чернігові Анна Палькова; тел. 0634687070

Довідка:
Форум-театр — це моделювання ситуації в реальності: набір мізансцен, пов’язаних сюжетом, що закінчуються кульмінацією і трьома крапочками. Потім керівник театру запрошує глядачів замінити когось з героїв, тим самим спробувати вплинути на ситуацію (інші актори продовжують дотримуються образу і характерів героїв).

Більше про форум-театр - http://edu.helsinki.org.ua/index.php?id=1237831160




Теги:Українська Гельсінська спілка, Норвезький Гельсінський Комітет (НГ, міліція, Захист


Читайте також



Коментарі (0)
avatar