реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Заява прес- служби О.Кодоли: "Нардеп став жертвою політтехнологій"

Вчора ввечері на одному з інтернет-ресурсів з'явилася недостовірна інформація щодо народних депутатів України Олександра Кодоли та Євгена Дейдея.

На інтернет-сайті розмістили пост однієї зі спільнот у соціальній мережі, яка відома розповсюдженням неперевіреної інформації. У пості, окрім невеликого коментаря, як нібито доказ правдивості цього коментаря, розміщено зображення мобільного телефону з текстовим повідомленням в якому нібито Олександру Кодолі обіцяно винагороду від його колеги Євгена Дейдея за запитання Генеральному прокурору Віталію Яремі під час його виступу у Верховній Раді.

Прес-служба народного депутата Олександра Кодоли повідомляє, що наведена інформація не відповідає дійсності. Інтернет-видання поширило провокаційний матеріал, який базується на підробленій фотографії та вигаданому тексті.

Під час заслуховування у Верховній Раді інформації про діяльність Генпрокурора, Олександр Кодола на прохання свого колеги по фракції Євгена Дейдея запитав Віталія Ярему про результати діяльності одного з прокурорів, але ніяких повідомлень про це на телефон не отримував. До речі, сам Євген Дейдей знаходився в цей момент у залі засідань парламенту, але не встиг записатися, щоб самостійно задати запитання. Окрім того, на підробленому фото зображено телефон моделі «IPhone», а Олександр Кодола користується мобільним телефоном іншої моделі.

Справа в тому, що Євген Дейдей є головою підкомітету з питань законодавства про адміністративні правопорушення Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності та планував самостійно задати запитання Віталію Яремі про одного з одіозних прокурорів, який боровся з майданівцями, а зараз будь-якою ціною намагається залишитися при владі. Євген Дейдей тривалий час займався цією справою, тому запитання народного депутата чекали та планували провокацію проти нього, але коли запитання озвучив інший народний депутат – Олександр Кодола, махінатори нашвидкоруч вигадали історію з «винагородою за запитання», імітували листування на телефоні «IPhone», зробили фотографію та поширили у мережі Інтернет недостовірну інформацію. Головним завданням провокації були не народні депутати, а бажання поставити під сумнів правдивість їх запитання та звинувачень на адресу бандита в прокурорських погонах.

На жаль, народні депутати Олександр Кодола і Євген Дейдей стали жертвами брудних політтехнологій. Обидва депутати відомі своєю непримиренною позицією щодо захисту прав євромайданівців на Чернігівщині, Київщині та Одещині. І подібними провокаціями шістки режиму Януковича, які досі чіпляються за владу, перефарбовуючись та намагаючись дискредитувати тих, хто активно з ними бореться лише підтверджують, що їх час минув та покарання неминуче.

Народні депутати планують написати заяву до органів правопорядку за поширення неправдивої інформації та просять представників засобів масової інформації і громадськість не піддаватися на провокації та перевіряти інформацію.

Прес-служба народного депутата України Олександра Кодоли



Теги:розгін Майдану, Корупція, Олександр Кодола, генпрокурор, Наррдний фронт


Читайте також



Коментарі (0)
avatar