реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

З ювілеєм, шановна поштовичко!

2 травня свій 55-й день народження відзначає Почесний зв’язківець України, поштовик за покликанням душі і серця, заступник директора Чернігівської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Ганна Панаско.

Ганна Миколаївна тісно пов’язала своє життя з поштовим зв’язком. За 35 років роботи в галузі вона пройшла багатьма сходинками кар’єрного зростання від оператора поштового зв’язку до заступника директора дирекції.

Ганна Миколаївна людина невичерпної життєвої енергії та творчого натхнення. ЇЇ професіоналізм, досконале знання багатьох аспектів поштового зв’язку, висока відповідальність за доручену справу дають змогу успішно розв’язувати складні виробничі питання. Досвід роботи помножений на велику працездатність і відповідальність, є запорукою її успішної роботи.

За вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку поштового зв’язку Ганна Миколаївна нагороджена нагрудним знаком «Почесний зв’язківець України», Почесною грамотою Державного комітету зв’язку та інформатизації України, Почесною грамотою Державної адміністрації зв’язку, Почесною грамотою УДППЗ «Укрпошта».

Не зупиняючись на досягнутому, постійно поглиблюючи фахові знання, дбаючи про розвиток поштового зв’язку в регіоні, Ганна Миколаївна змогла завоювати повагу та авторитет серед поштовиків Чернігівщини. Вона діловий, сучасний керівник, енергійний і талановитий організатор, який охоче передає свій дорогоцінний досвід молодому поколінню фахівців. А ще Ганна Миколаївна - справжня жінка – неперевершена в усьому, любляча дружина та мати, яка вміє створити теплу атмосферу домашнього затишку.

Шановна Ганно Миколаївно! Прийміть найщиріші привітання з ювілеєм! Бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії для втілення всіх найсміливіших задумів та планів, родинного затишку. Нехай рідні та близькі завжди оточують Вас любов’ю, а колеги – повагою.

Колектив Чернігівської дирекції УДППЗ «Укрпошта»



Теги:Укрпошта, Панаско


Читайте також



Коментарі (0)
avatar