реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Втримали Лютеранську - прийдемо і на Банкову!" - "Свобода"

"Солдати внутрішніх військ трошки побили нашого побратима Руслана Кошулинського, вони трошки перемогли нас у "битві за туалети". Їх гнали в бій генерали, їх гнали "регіонали" Нестор Шуфрич і "регіонал" Яценко, вони їхали на тракторах і самосвалах. А ми їх, як щурів, вигнали звідти і виженемо з усієї України!" – заявив зі сцени Майдану Незалежности народний депутат України, свободівець Юрій Сиротюк після повернення з блокади на вул. Лютеранська 9 грудня 2013 року. Там, попри спроби силового витіснення пікетувальників, досі триває блокування Адміністрації Президента.

На разі близько пів тисячі пікетувальників на чолі з народними депутатами-націоанлістами утримують мирну блокаду. Нагадаємо, що спроби захопити всі блокпости урядового кварталу почалися близько 16:30.

"За чотири роки влади Янукович зробив усе, щоби знищити українську армію. Я працюю в парламентському комітеті з питань національної безпеки й оборони. Сьогодні, за правління Януковича, вся українська армія вміститься на стадіоні "Олімпійському". В неї нема танків, нема літаків, немає, що їсти. 40% солдатів – безхатченки. Її можуть побити футбольні вболівальники з будь-якої команди. Зате в режиму є внутрішні війська, міліція і вгодований "Беркут". Він воює зі своїм народом, але будь-яка війна зі своїм народом приречена. Ми перемогли їх на Лютеранській – переможемо і на Банковій. Ми хочемо перемогти, ми можемо перемогти і ми переможемо!" – заявив Юрій Сиротюк.

Прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода"



Теги:Майдан, опозиція, Юрій Сиротюк, свобода


Читайте також



Коментарі (0)
avatar