реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Повернути від Ахметова - громаді!

ЮРІЙ СИРОТЮК: "НАСТУПНОГО ПЛЕНАРНОГО ЗАСІДАННЯ КИЇВРАДИ МИ ВИМАГАТИМЕМО НЕГАЙНО РОЗГЛЯНУТИ ПИТАННЯ ПЕРЕДАЧІ ТЕПЛОГЕНЕРАЦІЇ СТОЛИЦІ У ВЛАСНІСТЬ КИЯН"

Про це заявив голова депутатської фракції ВО «Свобода» в Київській міськраді під час засідання президії:
«Питання про повернення теплогенерії столиці у комунальну власність є дуже важливим. Попри офіційні заяви влади щодо розірвання договору з ахмєтівською компанією ПАТ «Київенерго», на справі Кличко готує до передачі теплогенерацію столиці у концесію.

Ми будемо вимагати негайно розглянути питання щодо повернення цього майна громаді й надати звіт, у тому числі й фінансовий щодо діяльності ахмєтівської компанії ПАТ «Київенерго» й виконання умов угоди між Києвом й цим приватним підприємством» - заявив Юрій Сиротюк (Yuriy Syrotyuk) .

Також свободівець повідомив, що на засідання Київради запрошений заступник Віталія Кличка, пан Петро Пантєлєєв, який мусить надати вичерпну інформацію щодо вищезазначеного питання.

Нагадаємо, що фракція «Свободи» в Київраді неодноразово вимагала повернути теплогенерацію міста у комунальну власність й не підтримувала рішення ради щодо продовження угоди з ПАТ «Київенерго».

Також нагадаємо, що термін дії угоди з ПАТ «Київенерго» закінчується 26 квітня 2018 року.



Теги:Ахметов, Київенерго, Юрій Сиротюк, Київська міська рада, свобода


Читайте також



Коментарі (0)
avatar