реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Волинські митники проти чернігівського кадра

Волинські митники висловили незгоду із політикою призначеного два тижні тому на посаду виконуючого обов’язки начальника Волинської митниці ДФС Олександра Шавлака. Одна з причин – кадрова політика Шавлака.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Волинської облдержадміністрації.

«Новий в.о., пропрацювавши лише 10 днів на посаді, знову береться за реорганізацію. Уже є накази про переведення людей з чернігівської митниці, звідкіля призначили Олександра Шавлака. Двоє навіть проходять стажування на керівні посади» – повідомила заступник начальника митниці Світлана Бондарчук.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, новий виконувач обов’язків начальника Волинської митниці Олександр Шавлак може бути причетним до оборудок з контрабандою, зокрема, бурштину. Свого часу через пропускний пункт "Нові Яриловичі" Чернігівської митниці, яку він очолював, поставки бурштину могли безперешкодно проникати в Білорусь, звідки далі йшли замовникам у Європі.

Про це є повідомив президент Чернігівської регіональної торгово- промислової палати Костянтин Іванов, розповівши, як особисто Насіров приїздив рятувати свого підлеглого після виявлення білоруськими митниками контабандного буршитну, пропущеного кадрами Шавлака.

Відомий громадський діяч Чернігова Сергій Соломаха на своїй сторінці в мережі Фейсбук поширив інформацію про "віджим" Шавлаком земельної ділянки біля 16 -ї школи за допомогою свого тестя, відомого комунііста і регіонала, цинічного порушника екологічного законодавства Віктора Демшевського.



Теги:ДФС, Волинська митниця, Бурштин, Насіров, Чернігівська митниця, Корупція, Костянин Іванов. Сергій Соломаха


Читайте також



Коментарі (0)
avatar