реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Керівників чернігівської митниці звинувачено в покриванні корупції

Президент Чернігівської регіональної торгово- промислової палати Костянтин Іванов на своїй сторінці в мережі Фейсбук різко виступив проти керівництва Чернігівської митниці та ДФС.

Приводом стало підписання листа з проханням про звільнення керівниці Одеської митниці Марушевської, яка заважає спокійно жити корупційним схемам.

"Чернігівські митники підписали паскудного листа, - пише Костянтин Іванов, - з проханням до Насирова Р. звільнити керівника Одеської митниці Ю. Марушевську. Бо посягнула на святе - контрабанду та хабарі".

Ось як Костянтин Іванов характеризує підписантів: " Шавлак О.В. - в.о. Волинської митниці ДФС, який збирається повертатися до Чернігова керувати далі, з т.з. "ротації" (сховав Насиров Р. від звільнення за контрабанду 800 кг бурштину через Нові Яриловичі, на РБ, 2,5 млн євро).
Супроненко В.М. - в.о. Чернігівської митниці ДФС. Держить тепле місце своєму куму Шавлаку О.В., поки той відсидиться на Волині.
Шавлак О.В. - людина, яка побудувалась і спокійно живе на частині вкраденого у дітей шкільного саду Чернігівської СШ№16.
Чого ще чекати від такого "захисника" економічних інтересів України?"

Як відомо, на Волині протестують проти призначення Шавлака, а керівниця Одеської митниці вимагає звільнення Насірова, що покриває корупційні схеми.



Теги:ДФС, Чернігівська митниця, Насіров, Корупція, Волинь, Одеса, Чернігівська РТПП


Читайте також



Коментарі (0)
avatar