реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Візит за державний кошт

Приїзд патріарха московського Кіріла (Гундяєва) на 75-літній ювілей митрополита київського Володимира (Сабодана) був би справою внутрішньоцерковною, якби не фінансування візиту за рахунок української держави.
Як повідомила "Українська правда", митрополит Володимир звернувся до глави українського уряду Миколи Азарова з проханням профінансувати перебування московського гостя в Києві. І той дав "добро".

Чому візит глави закордонної церкви на іменини керівника української філії має бути за кошти українських платників податків? Серед яких, нагадаємо, є багато людей, належних до зовсім інших релігійних конфесій. Зрештою, Президент України Віктор Янукович пішов молитися з патріархом Кірілом замість зустрічі з тисячами мітингуючих підприємців, які відстоюють своє право на підприємництво.Президент Віктор Янукович нагородив митрополита Української православної церкви Московського патріархату Володимира (Сабодана) орденом Свободи, запровадженим президентом Віктором Ющенком. Яке відношення має глава церкви, підлеглої Москві, до свободи -- залишається загадкою. Чи, можливо, орден і є компенсацією свободи?




Теги:Азаров, Сабодан, московський патріархат, патріарх Кіріл


Читайте також



Коментарі (0)
avatar