реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Військові ліквідовують аварію на Сумщині (фоторепортаж)

Понад сто військовослужбовців 27-го реактивного артилерійського полку 8 армійського корпусу та 91-го інженерного полку 6 армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України надають допомогу в ліквідації наслідків аварії вантажного потягу на Сумщині.
Аварія сталася на перегоні Скрягівка-Боромля Південної залізниці, біля села Скрягівка Тростянецького району Сумської області о 18:55 28 січня. З 43 вагонів, які були у складі потягу 27 вагонів зійшло з рейок лягли на бік і перекинулися. Потяг транспортував будівельні матеріали, продовольство і мінеральні добрива. Жертв і постраждалих немає. Про це нам повідомив регіональний прес-центр Міністерства оборони України.

Як повідомив командир 91-го інженерного полку полковник Олександр Яковець, технічно неможливо підняти або розрізати завантажені вагони. Тож військовослужбовці цих полків оперативно прибули на місце аварії та беруть активну участь у розвантаженні вагонів з продовольством та будівельними матеріалами.

Військовослужбовці Збройних Сил працюють пліч-о-пліч з підрозділами МНС, МВС та Укрзалізниці.
Рух залізничного транспорту організовано за резервною схемою через станції Бахмач Чернігівської області і Ромодан Полтавської області.









Теги:Боромля, аварія, Сумська область, армія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar