реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Війна в Росії: бої біля Ельбруса

Кілька груп моджахедів атакували Нальчик, обстріляно УФСБ, пости ДАІ, підірваний відомчий санаторій, повідомив РІА «Новини» телефоном співрозмовник у міліції.
Кілька мобільних груп моджахедів пересувалися на машинах. По будинку УФСБ о 20.10 вони зробили чотири постріли з гранатомета. Також біля будівлі було підірвано припарковану машину.

Потім одночасно були обстріляні два пости ДАІ, на одному з них досі триває перестрілка. Крім того, стався вибух на території одного з санаторіїв ФСБ — це міг бути вибуховий пристрій або граната.

Дані про втрати росіян cуперечливі. Наразі повідомляється про двох поранених уламками і близько десяти контужених. Росіяни передають, що на допомогу міліціонерам висунутий спецназ внутрішніх військ МВС РФ і додаткові загони міліції

Крім будівлі ФСБ і МВС були обстріляні пости ДПС Шалушка, а також блок-пости в передмісті Нальчика Хасанья і пост ДПС Нартан в Урванському районі. Майже добу триває бій між членами «спецназу» і мобільним підрозділом моджахедів в Ельбруському район. Бій йде запеклий. На це вказує той факт, що окупанти застосовують авіацію, яка завдає ударів по місцях можливих позицій моджахедів.


Інформація з сайту "Кавказ-центр"




Теги:моджахеди, Нальчик, фсб, Сепаратизм, розпад РФ, Кавказ, Ельбрус


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Грустно всё это читать. Там невероятной красоты Природа! Удивительный город Нальчик! А горы -- вокруг! Сказочный край -- Приэльбрусье. Там такие чудесные гордые люди живут! И почему без гранатомётов ничего не получается у несчастного человечества...
avatar
2
Если чисто теоретически - тьху, тьху, тьху - представить себе, что наши венгры захотят присоединиться (территориально) к Венгрии, а татары захотят образовать свою республику, то как поступит в этой ситуации наша власть? И как тогда, венгры и татары, будут называть нашу украинскую армию – оккупантами?
avatar