реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Війна в Росії: повстанці збили військовий вертоліт

Біля селища Гімрі підпільники збили військовий вертоліт, в Унцукульському районі оголошено контртерористичну операцію.

У гірському Дагестані місцеві повстанці почали бойові дії проти російської армії, передає Інформатор. Зосередившись в Унцукульському районі неподалік від Гімринського тунелю, вони дали кілька боїв російським силовикам. Зокрема, був збитий військовий вертоліт, на підтвердження чого було опубліковане відео місцевих жителів.

Російська окупаційна влада була змушена ввести режим контртерористичної операції (КТО) з метою пошуку бойовиків. У зв’язку зі спецоперацією був тимчасово закритий Гімринський автодорожний тунель. Місцеві жителі повідомили про скупчення великої кількості військової техніки біля Гімрі.

З 10.00 ранку силовики почали обстрілювати лісисту місцевість, розташовану неподалік від тунелю і траси, повідомив житель села. “Чути вибухи. Тут всі як на голках сидять. Чекають, коли скажуть покинути село. Сподіваюся, цього разу обійдеться”, – розповідають місцеві.

Згодом офіційна влада оголосила про вбивство трьох місцевих повстанців та поранення одного спецпризначенця, передає “Кавказький вузол“. Силовики продовжують переслідувати бойовиків, які переховуються у гірських лісах Унцукульського району.



Теги:Чечня, Кавказ, Сепаратизм, російська окупація, розпад РФ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar