реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Відчинив двері і побачив дуло рушниці - "гість" цілився прямо в обличчя...

Місто Щорс Чернігівської області відоме навіть у Росії, адже чимало художніх фільмів було відзнято російськими кіностудіями саме в цьому місті. Зазвичай це спокійне місто, але бувають випадки, коли роботи для міліції вистачає. Так днями до чергової частини райвідділу міліції зателефонував місцевий мешканець і повідомив, що наочно знайомий чоловік тільки-но намагався його застрелити з рушниці.
Прибувши на місце пригоди, працівники міліції встановили, що в цей день заявник зустрів на вулиці знайомого, який був напідпитку. В процесі спілкування між ними виник конфлікт, в ході якого останній пішов до своєї оселі, взяв свою мисливську рушницю і пішов до кривдника додому. Коли ж чоловік відчинив двері гостю, то побачив як той цілить в нього з рушниці. Він ледь встиг сховатися за двері. Два постріли прийшлися саме в неї. Чолов'яга не розгубився, вискочив у двір, і вихвативши у зловмисника рушницю, кілька разів «огрів» нею нетверезого нападника, після чого одразу зателефонував до міліції.

Міліціонери затримали «горе-мисливця», опитали свідків пригоди, вилучати речові докази. Наразі проти «стрільця» слідчим відділом Щорської міліції порушена кримінальна справа за ст. 129 Кримінального кодексу України - погроза вбивством, якщо були реальні підстави побоюватися здійснення цієї погрози, карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років. Триває слідство.

Відділ зв'язків із громадськістю УМВС України в Чернігівській області




Теги:рушниця, Кримінал, УМВС, громадськістю, зв'язків, стрільба, Відділ, Чернігівській області, стрілянина, України


Читайте також



Коментарі (0)
avatar