реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чернігівська міліція: генерала-«західняка» змінив полковник із Луганська

Новим начальником Управління внутрішніх справ у Чернігівській області став полковник Олександр Михайлик.

В понеділок в актовому залі УМВС України в Чернігівській області відбулося представлення особовому складу нового начальника Управління. Заступник Міністра внутрішніх справ Віктор Ратушняк в присутності керівників законодавчої та виконавчої влади області, а також керівників силових структур повідомив про призначення начальником УМВС України в Чернігівській області Михайлика Олександра Григоровича, який до цього займав посаду начальника Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Чернігівській області. Відповідний наказ МВС № 424 був підписаний 22 березня 2010 року.

В своєму виступі заступник Міністра вказав на основні пріоритети роботи МВС, на які слід звернути увагу новому керівникові. Зокрема, це посилення боротьби з корупцією серед високопосадовців, виявлення та викорінення її серед працівників міліції; активна протидія поширенню наркоманії в підлітковому середовищі; повна і обов'язкова реєстрація та розгляд всіх звернень громадян до міліції; наведення порядку на автошляхах області.

Віктор Ратушняк висловив надію і сподівання, що новий керівник Управління разом з керівниками структурних підрозділів, яких він сам призначить як досвідчених професіоналів, справиться з поставленими МВС та Президентом України завданнями.

Полковник міліції Михайлик Олександр Григорович народився 12 серпня 1968 року в селищі міського типу Білокуракіне Луганської області. З 1975 по 1985 рік навчався в місцевій середній школі № 2. З 1987 - по 1989 роки служив в армії, в прикордонних військах КДБ СРСР.

Після демобілізації вступив до Київського автодорожнього інституту, який закінчив у 1992 році. З серпня 1992-го - в органах внутрішніх справ.

Службу розпочав оперуповноваженим групи захисту економіки від злочинних посягань стаціонарного спеціального пункту №8 Білокуракінського районного відділу внутрішніх справ УВС Луганської області. Далі продовжував роботу в службі боротьби з економічною злочинністю: старшим оперуповноваженим прикордонного селищного відділу міліції Білокуракинського райвідділу Луганської області, потім відділення ДСБЕЗ УМВС України в Луганській області.

В серпні 1996 року став начальником служби БЕЗ УМВС України в Луганській області, яку очолював три роки.

У грудні 1999 року Олександра Михайлика було переведено на посаду оперуповноваженого в особливо важливих справах І відділу управління внутрішньої безпеки в Луганській області Управління внутрішньої безпеки ГУБОЗ МВС України. І далі він вже працював у службі внутрішньої безпеки аж по грудень 2008 року.

Пройшов шлях від оперуповноваженого до начальника Управління внутрішньої безпеки в Луганській області Департаменту внутрішньої безпеки ГУБОЗ МВС України

Наступний крутий поворот у службовій кар'єрі Олександра Григоровича трапився в кінці 2008-го. Михайлик О.Г. був переведений в Чернігівську область на посаду першого заступника начальника Управління - начальника УБОЗ УМВС України в Чернігівській області і перебував на цій посаді до березня 2010 року.

Також за час служби в ОВС він закінчив два вищі навчальні заклади: в 2005р. - Луганську академію внутрішніх справ, та в 2006р. - Східно-Український університет за спеціальністю менеджер-економіст.

За зразкове та добросовісне виконання службових обов'язків Олександр Михайлик нагороджений орденами та медалями МВС України.

Cергій БРИЛЬ, начальник відділу зв'язків з громадськістю УМВС України в Чернігівській області







Теги:міліція, керівник, Новим, УМВС, міліції, Михайлик, начальник, України, Полковник, Чернігівська


Читайте також



Коментарі (0)
avatar