реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Весілля у замку? Запросто!

Організація весіль у замках та маєтках Чернігівщини – цю послугу підприємець представив на конкурсі "Чернігівська якість-2010".
Про це повідомила начальник відділу систем управління державного підприємства "Чернігівстандартметрологія" Тетяна Рудик.
За її словами, цього року у конкурсі "Чернігівська якість" беруть участь чимало підприємців, які виробляють цікаву продукцію або надають незвичні послуги.
Один із них – суб’єкт підприємницької діяльності Альона Нітченко. Її послуга – організація та проведення весіль у замках, маєтках та садибах Чернігівщини.

Зараз багато молодят мріють зробити свої весілля неповторним. Чернігівський підприємець пропонує відгуляти його у Новгород-Сіверському, панських маєтках у Вишеньках, Сокиринцях або Качанівці, відчути себе нащадком гетьмана у Батурині. Весілля театралізовані, відтворюють дух епохи. Найбільш популярне серед молодят королівське весілля у Качанівці.

Можна замовити і справжнє українське весілля у національних костюмах, з піснями та
іграми, народними танцями.

Цікаво, що серед клієнтів підприємця чернігівських пар – менше половини. До нашої області їдуть не лише з усіх куточків України, але і з інших держав СНД.
Ще один учасник "Чернігівської якості – 2010" – відкрите акціонерне товариство "Ніжинський жиркомбінат". Він виставив на конкурс традиційну українську продукцію – соняшникову олію. Олія нерафінована, невиморожена. Так вона найкраще зберігає свої корисні властивості.

Як повідомлялося, цього року на конкурс "Чернігівська якість" підприємства області подали уже понад 25 заявок.

Прес-служба ДП "Чернігівстандартметрологія"




Теги:Качанівка, Батурин, споживач, Сокиринці, Замки, Чернігівщина туристична, Вишеньки, весілля


Читайте також



Коментарі (0)
avatar