реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Панське представлення

15 жовтня в історико-культурному заповіднику «Качанівка», що в Ічнянському районі, Президент України Володимир Зеленський представив нову голову облдержадміністрації Чернігівської області – Анну Коваленко.

Чому представлення пройшло в Качанівці? Чому не в Чернігові? Адже область у нас таки Чернігівська, а не Качанівська... Мабуть, щоб не завадили своїми протестами всякі там націоналісти...

Чому не в Батурині, якщо вже хочеться пафосності? Мабуть, тому, що це столиця українських гетьманів.

Тож вірно буде назвати це представлення панським - саме з панами асоціюється Качанівка. Ось тільки пани ті були Тарновськими, себто українськими...
Ну, а про Крути я взагалі мовчу...

Представляючи нову голову ОДА, Зеленський сказав:

«Людина, яка повинна втілити перспективи області у життя. Вона буде єдиною в Україні жінкою, яка очолює область».

Також Президент додав, що Коваленко – порядна, чесна та професійна людина.

Отримавши посвідчення, Анна Коваленко згадала свій досвід участі у виборах за 206-м округом, де у 2014 році вона набрала 9% голосів.

«Завдяки роботі в Офісі, добре знаю проблеми Чернігівщині. Я брала участь у виборах на 206 окрузі, і за рекордну кількість часу здобула прихильність людей. Хочу пообіцяти бути відкритою і робити все можливе, щоб крок за кроком їх життя ставало краще», - сказала Коваленко.

Нагадаємо, Анні Коваленко – 29 років, родом із Київщини. За освітою – магістр театрознавства. Під час Майдану була сотницею 39-ї жіночої сотні Самооборони Майдану, колишня радниця трьох міністрів оборони України та міністра інформаційної політики України. Була народною депутаткою від «Слуги народу» та заступницею керівника Офісу Президента.

Василь АВДІЙ

Фото Суспільне\Чернігів



Теги:команда ЗЕ, Анна Коваленко, Батурин, Качанівка, Чернігівська ОДА


Читайте також



Коментарі (0)
avatar