реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Верховна рада: за себе, хороших!

Згідно з даними парламентського сайту, за внесення змін до Конституції від фракції «БЮТ-Батьківщина» проголосували депутати Бабаєв, Богдан, Куровський, Мовчан, Павленко, Семинога, Яценко.
Мова йде про повноваження Верховної ради, щоб не було виборів у березні цього року.

За словами опозиціонерів, серед відсутніх, чиї картки усе ж проголосували, були депутати Василь Горбаль, Дмитро Саламатін, Микола Джига, Рінат Ахметов, Павло Мовчан та інші.

Соболєв заявив, що внесені зміни до Основного Закону врятували нинішню парламентську більшість від реальної оцінки, яку дав би їй український народ, якби вибори відбулися 27 березня цього року.

«Те, що відбулося у сесійній залі, – це продовжена агонія цієї влади, і я переконаний, що вони розуміють, на що вони йдуть. Їм треба негайно приймати пенсійний закон, негайно змінювати Житловий кодекс, негайно змінювати Трудовий кодекс», – додав народний депутат.

Отож «за» голосували 180 депутатів від Партії регіонів, сім – від «БЮТ-Батьківщини», 41 – від НУНС, 25 комуністів, 20 представників Народної партії й 37 позафракційних депутатів.




Теги:Верховна Рада, НСНУ, вибори 2011 року, БЮТ


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Вывод - оппозиции у нас не существует. Все (за исключением некоторых депутатов) - на одно лицо - за себя.
avatar
2
Шановний пане Тарасе! Ви праві, немов мій тезка Борис Єльцин інтелектуальній дуелі з ортодоксом Лігачовим! Вони дійсно всі такі, хто проголосував. Думають тільки за себе, а кажуть, що за нас з вами! Просто йде велика гра:влада -народ! Хто стомився від брехні- той програв! Гасла, порожні слова, задумливі міни, дуті щоки- у відповідності до потреби місця і часу. Успіхів.
avatar
3
Скільки можна базікати (як це роблять опозиціонери усіх часів на людях, що порушується Конституція України(ст.84) і за депутатів (усіх кольорів) голосують їх продані картки.
Якщо при цьому нічого не змінюється і ніхто з крутої "опозиції", яка має більше 100 багнетів) в Констутиційний суд не подає позовів про неконституційність прийнятих картками законів, то чи мають право вони верещати про свою опозиційність і когось звинувачувати в протилежному?
avatar