реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Олег Ляшко знову звинувачує

Під час голосування у Верховній Раді за звільнення міністра охорони навколишнього природного середовища, сатвленика Блоку В.Литвина, та призначення нового, народний депутат від БЮТу Олег Ляшко звинуватив міністра у хабарництві.

Щодо направлення колишнього міністра на іншу роботу, Олег Ляшко звернувся до Миколи Азарова: «Ви зараз повідомили, що колишнього міністра відправляєте на іншу роботу. Може варто було б відправить його не на роботу, а на рудники за ті системи поборів, які були встановлені у цьому міністерстві?».

Також він поцікавився, чи припиняться прояви хабарництва у міністерстві. Також бютівець зазначив, що: «в Мінохорони здоров`я теж беруть, і Митник – міністр охорони здоров`я, кажуть, що ваша креатура». Прем'єр-міністр відмовився відповідати на звинувачення, назвавши їх безпідставними.




Теги:уряд Азарова, Ляшко, БЮТ, Верховна Рада, хабар


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Ну знову цей Шановний Ляшко, але ми ж не дурні і знаємо, правду – у нас медицина безкоштовна і найкраща в світі. Захворіти це , як в безкоштовному проспілковому санаторії побувати, тут тобі і нові технології, і сучасні ліки, лікарі і медсестри просто самі херувими в білих халатах, тільки що без крил. Іноземці з усього світу їздять до нас лікуватися і переймати досвід. Ну взяв собі дехто ну так трошечки, десь там на обладнанні, десь там на тамефлю, та нічого, наш Народ не збідніє, він виживав і не в таких умовах прогодує ще не одного( одну ) міністра і на М і Бо.. , медицина вже давно дуже дохідне місце для ЖУЛІКІВ без СОРОМУ і Совісті, і давно вже стала, за ваші ж гроші, транзитом між цим Світом і потойбічним життям.
avatar