реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Кадрова чехарда від Партії регіонів

Міф про особливу здатність правлячої партії до стрункої і чіткої кадрової політики, до вміння вибудувати ефективну владну вертикаль лопнув: щойно звільнено віце-прем"єр-міністра В.Семиноженка та міністра охорони навколишнього природнього середовища Бойка. Перед цим звільнено двох керівників обласних адміністрації -- у Тернополі та Херсоні. Вони не встигли пропрацювати навіть по півроку.
Не кращі справи з новими призначенцями.

Верховна Рада призначила Миколу Злочевського міністром охорони навколишнього природного середовища.
За відповідне рішення проголосували 259 депутатів.Подання про його призначення на засіданні Верховної Ради вніс прем'єр Микола Азаров.

Водночас БЮТівець Володимир Яворівський заявив, що депутатам не роздали автобіографію Злочевського. "Я просто стурбований станом у коаліції, що там відбувається і таке подібне. Цього кандидата я не знаю, але якщо ми навіть не маємо анкети його, не маємо автобіографії зараз на руках, а, так би мовити, в темну будемо за нього голосувати", - зазначив він.

"Я просто переживаю, що через якийсь місяць ми будемо голосувати проти нього, як голосували проти Бойка", - додав БЮТівець.

Як відомо, у березні Злочевський був призначений главою Держкомрезерву, тепер же звідти звільнений і переведений на іншу посаду. Про ефективність таких кадрових рішень можна тільки здогадуватися.
У 2002 Злочевський пройшов до парламенту за списком СДПУ(о), до цього він був віце-президентом ТОВ "Інфокс".




Теги:уряд Азарова, яворівський, пр, БЮТ, Верховна Рада, Кадри, Держкомрезерв


Читайте також



Коментарі (0)
avatar