реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Вена" знову у центрі скандалу

На одному з авторитетних інвестиційних інтернет серверів investfunds.ua, що належить до групи Сbonds, зявилась інформація про рейдерську атаку, що вчора відбулася в Чернігові.

Друкуємо матеріал без змін та правок.

23 травня 2011 о 18:10 в м. Чернігові за адресою: вул. Войкова, буд.3, дві юрособи ТОВ «КУА« Експерт Ессет Менеджмент»(компанія з управління активами) і ТОВ "Експерт Трейдинг"(торговець і зберігач ЦП) зазнали рейдерського захоплення, який спланували і здійснили особи, пов'язані із засновниками компанії ТОВ «Фірма «ВЕНА» (м. Чернігів). А також, представники їх служби безпеки на чолі зі своїм начальником.

При захопленні офісних приміщень профучасників, спроби відібрати ключі, установчі документи та печатки юросіб. До нас (співробітників цих компаній) застосовувалася фізична сила, нам погрожували. Рейдери зламали сейфи (звичайною сокирою) і частково винесли документацію, відібрали печатки. Зламали навіть залізні двері. Робота серверів компаній-профучасників заблокована.

В даний час робота цих ТОВ, зберігача і торговця ЦП паралізована. Існує реальна загроза втрати конфіденційної інформації системи обліку ЦП зберігача. Гроші учасників публічного фонду «Альтернатива» (активи фонду 3,5 млн.грн.) швидше за все будуть присвоєні «новими власниками». Постраждали і клієнти, які користувалися системою Інтернет-трейдингу торговця ЦП.

Зараз на території профучасників знаходяться «веновци» з охороною, персонал не допускається у приміщення з фразами «все звільнені». Потерпілою стороною зроблені дії щодо повідомлення відповідних органів за фактом рейдерського захоплення, але надій на правоохоронні органи ми не покладаємо ....

За матеріалами investfunds.ua

Наразі "Високий Вал" намагається отримати коментар від правоохоронних органів, щодо ситуації по рейдрському зохопленню двох ТОВ.

Нагадаємо, що "Високий Вал" нещодавно інформував про те, що відносно керівників ТОВ "Фірма "Вена" порушені кримінальні справи з боку прокуратури, податкової та СБУ.

"Високий Вал"



Теги:Високий Вал, вена, СБУ, рейдерство


Читайте також



Коментарі (0)
avatar