реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Рейдерства не було -- стверджують автори звернення

Лист до редакції.
"У вівторок на вашому Інтернет-сайті була розміщена стаття про рейдерське захоплення двох чернігівських підприємств. Ми, засновники названих у цих статтях фірм ТОВ «КУА Експерт Ессет Менеджмент» і ТОВ «Експерт Трейдинг», офіційно заявляємо, що подана вами інформація не відповідає дійсності. Ніяких захоплень не було здійснено.

За неодноразові порушення трудової дисципліни та втрату довіри нами було прийняте рішення про звільнення директорів названих підприємств. Ми абсолютно впевнені, що інформація про, начебто, рейдерске захоплення надходить саме від звільнених колишніх керівників і нічим не може бути підтверджена. Подібні дії тільки підтверджують правильність прийнятого нами рішення.

Зараз підприємства працюють у звичному робочому режимі.

Засновники фірм ТОВ «КУА Експерт Ессет Менеджмент» і ТОВ «Експерт Трейдинг»

Микола Бічук
Віктор Бережний
Сергій Шеша"

Від редакції "Сіверщини".

Інформація, яку спростовують вищезазначені громадяни, була передрукована нами з сайту "Вискоий Вал", що й позначено в публікації. Тобто ні юридичної, ні моральної відповідальності ми нести не можемо. Але поважаючи право протилежної сторони конфлікту на висловлення своєї позиції, ми й подаємо її тут. Варто зазначити, що редакції не зразу вдалося домогтися підписів під текстом спростування -- чого було ховатися?

Детальніше: сІВЕРЩИНА
Високий Вал



Теги:рейдерство, Високий Вал, вена


Читайте також



Коментарі (0)
avatar