реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Великий брат думає за тебе!

Європейський суд з прав людини визнав, що власник аккаунту соцмережі Facebook несе відповідальність не тільки за сам контент, але й за коментарі, які інші користувачі соцмережі залишають на його сторінці.

У Франції місцевого депутата і кандидата на виборах в парламент засудили за розпалювання ворожнечі, оскільки він не видалив коментарі осіб написані "мовою ненависті" під його постом в Facebook.

Відтепер власник аккаунту несе обов'язки контролю і пильності, оскільки він своїми постами дає потенційну можливість будь-кому написати в коментарях мовою ворожнечі.

Орвелл 1984: "Перша і найпростіший щабель дисципліни, який можуть засвоїти навіть діти, називається самостоп. Самостоп означає як би інстинктивне вміння зупинитися на порозі небезпечної думки.

Сюди входить здатність не бачити аналогій, не помічати логічних помилок, невірно тлумачити навіть найпростіший аргумент, якщо він ворожий АНГСОЦу, відчувати нудьгу і відразу від ходу думок, які можуть привести до єресі. Коротше кажучи, самостоп означає рятівну дурість ".

Сергій ЧАПЛИГІН



Теги:Фейсбук, Сергій Чаплигін, тоталітарзм, Орвелл, свобода слова


Читайте також



Коментарі (0)
avatar