реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Валерій Дубіль розповів про свою кар'єру

Зустріч Клубу молодого політолога 27 червня була присвячена темі впливу молоді на політичну ситуацію в Чернігові і країні. Спеціальним гостем зустрічі став народний депутат України Валерій Дубіль.

На початку зустрічі Валерій Дубіль наголосив на потребі молодих кадрів в політиці і розповів свій початок політичної кар’єри: «Головне – поставити мету і йти до неї щиро, чесно, відверто».

Молодим політикам нардеп порекомендував для початку стати помічником депутата і здобути досвід роботи в комісіях і сесіях міської ради, більше зустрічатися з людьми, попрацювати у громадській приймальні. Головними проблемами молоді гість назвав безробіття і виїзд талановитих фахівців за кордон.

Валерій Дубіль критично оцінив роботу місцевої влади: «Висновків мер ніяких не зробив… Я вже й забув його голос». Нардеп дорікав місцевій владі Ялівщиною, проблемами в сфері ЖКГ, питанням гуртожитків і припустив швидкі зміни у виконкомі міської ради. Питання транспорту, яке підняли на зустрічі, Валерій Дубіль пообіцяв детально вивчити і сприяти його вирішенню в інтересах людей.

Народний депутат відповів на ряд питань всеукраїнського рівня. Він зазначив, що об’єднання Батьківщини й Фронту Змін тільки посилило опозицію. В то й же час Валерій Дубіль зазначив, що фракція критично оцінює поведінку Анатолія Гриценка: «Коли людина йде на прямий ефір і поливає брудом колег… В команді так не роблять».

Президентські перегони 2015 року, на думку Валерія Дубіля, будуть зосереджені на боротьбі чинного президента і єдиного кандидата від об’єднаної опозиції.

Нардеп припускає, що «асоціація» з ЄС буде підписана, так як сама Юлія Тимошенко закликає лідерів опозиції сідати за стіл переговорів і домовлятись з владою в цьому питанні.




Теги:Батьківщина, Клуб молодого політика, Валерій Дубіль, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar