реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Виконком відправили у відставку, а голова відправився у ...АТО

Чернігівська міська рада 9 вересня на позачерговій сесії «для забезпечення якісних змін у владі» відправила у відставку весь склад свого виконавчого комітету.

За рішення про відставку проголосували 29 депутатів.

Також депутати підготували проект рішення про відставку мера Чернігова Олександра Соколова у зв’язку з неналежним виконанням обов’язків, однак через недостачу голосів (необхідно 34 голоси) не включали це питання до порядку денного.

До складу виконкому входять 9 людей: мер, 5 його заступників, секретар міськради, голова фонду комунального майна й директор приватного підприємства.

Міський голова Олександр Соколов напередодні сесії демонстративно поїхав у зону АТО. Для чого? Що він там вирішить? Хіба буде знов розказувати про свою дружбу з росіянами? та може знову направить листа дружби у Псков?

Взагалі вся гра з відставкою схожа на розроблений сценарій. адже команда народного депутата Валерія Дубіля була категорично проти відставки Соколова, отримавши посади першого заступника голови та секретаря ради. Навіть напередодні сесії фракція "Батьківщини" у міській раді проводила прес- конференцію, доводячи, що Соколова можна перевиховати, а не відставляти.

Проте наступні вибори диктують іншу логіку політичної гри...



Теги:Батьківщина, Олександр Соколов, Валерій Дубіль, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar