реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Збірна України готується до головного матчу відбору на «мундіаль»

Українська футбольна збірна розпочала підготовку до вирішального двобою у кваліфікації на чемпіонат світу 2022 року в Катарі.

Головний тренер «Жовто-синіх» Олександр Петраков оголосив склад команди на два найближчих матчі - проти Болгарії 11 числа, а також у головному поєдинку із запланованих на останній місяць осені – 16-го листопада проти Боснії і Герцеговини, від результату якого буде залежати доля української команди у відборі на «мундіаль».

Чого ж чекають від цього поєдинку аналітики беттинг-сфери? Ті, хто вже давно роблять ставки через додаток Leon - зручний продукт відомого букмекера, що встановлюється на будь-який зручний девайс, вже помітили, що українців не вважають фаворитами цієї зустрічі. Експерти пропонують близько 38% вірогідності успіху команди, тоді як суперникам української збірної відводять 43% шансів на перемогу.

Якщо ж говорити про шанси не лише на успіх у Боснії та Герцеговини, а й у відборі на чемпіонат світу в цілому, то тут ситуація ще більш складна для збірної України, на думку букмекерів. Ті, хто звик використовувати актуальні промокоди кожен день, отримуючи їх за різноманітні досягнення від беттинг-компаній, можуть ризикнути із парі на вихід підопічних Петракова на «мундіаль» в Катарі. Але аналітики беттинг-ринку не поспішають із позитивними прогнозами на долю «Жовто-синіх», вважаючи, що зараз шанси українців опинитися серед 32-х кращих національних команд світу всього лише близько 12%.

 Нагадаємо, що востаннє збірна України грала на чемпіонаті світу з футболу ще у 2006-му році, коли на полях Німеччини під керівництвом Олега Блохіна «Жовто-сині» дісталися чвертьфіналу. А от наступні три «мундіалі» в 2010-му, 2014-му і 2018-мц роках українські футболісти пропустили, не зумівши подолати кваліфікацію.




Теги:Футбол, Спорт, Мундіаль


Читайте також



Коментарі (0)
avatar