реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Команда вихованця чернігівського футболу готується до битви з Роналду

Вихованець чернігівського футболу Андрій Ярмоленко разом зі своїм клубом – англійським «Вест Хемом», у наступному турі Прем’єр-ліги зіграє проти лідера сезону – «Манчестер Юнайтед», до якого повернувся легендарний Криштіану Роналду.

Повернення Роналду на «Олд Траффорд» стало однією із головних подій літа у світовому футболі, до якої було та залишається прикутою увага всіх світових медіа. От і перед поєдинком наступного туру проти «Вест Хема» Роналду та «Манчестер Юнайтед» продовжують перебувати на перших шпальтах провідних спортивних ЗМІ, і разом з ними «під софіти» потрапив і вихованець чернігівського футболу Андрій Ярмоленко, який виступає за «Молотобійців» на Туманному Альбіоні.

Незважаючи на те, що «Вест Хем» Ярмоленка знаходиться наразі на сім сходинок нижче у турнірній таблиці АПЛ, ніж МЮ, лондонцям не відводять роль «жертви» у майбутній баталії з «Червоними дияволами», адже команда вихованця чернігівського футболу ще не програвала в новому чемпіонаті і поступається «Юнайтед» лише двома очками.

Ось і аналітики відомої БК Ліга Ставок, в лінії якої завжди можна знайти широкий вибір подій, що стосуються АПЛ, віддаючи перевагу команді Криштіану Роналду перед двобоєм, все ж залишають і «Вест Хему» аж 23% шансів на перемогу у порівнянні з 53% вірогідності набору трьох очок гостями з Манчестеру. А розвиток подій, при якому битва завершиться нічиєю, оцінено експертами у 24%.

Відзначимо також те, що самому українцю з «Вест Хема» аналітики не залишають багато шансів на те, аби відзначитися голом у цій грі. У спеціальній лінії на статистику гравців матчу «Вест Хем» – «Ман Юнайтед» вірогідність забитого м’яча Ярмоленком оцінена лише у 17%. І якщо хтось бажає відіграти бонуси в Лізі Ставок саме на авторі голу в даному протистоянні, то головним претендентом на те, аби відзначитися результативним ударом тут є зірковий Роналду – у нього більше 55% шансів. А більш детально з інформацією про бонусні пропозиції від відомої беттинг-компанії можна дізнатися тут, після чого вже більш впевнено та з розумінням всіх переваг переходити до розгляду котирувань на найближчі футбольні матчі.

Варто сказати, що слабка віра експертів беттинг-сфери у результативність Ярмоленка пов’язана з тим, що вихованець чернігівського футболу не дуже багато грає у чемпіонаті на старті нового сезону. Поки що на рахунку Андрія всього 11 хвилин, зіграних у 4-х турах Прем’єр-ліги, і конкуренцію своїм візаві на позиції вінгера в команді українець наразі програє.



Теги:Ярмоленко, Футбол, Спорт


Читайте також



Коментарі (0)
avatar