реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Українські війська зайшли нарешті в Донецьк

Бійці 93-ї бригади на два кілометри заглибились у Донецьк. Про це повідомив комбат 5-го окремого батальйону "Правого сектору" з позивним "Чорний" в ефірі "Громадського ТБ".

Чернігівець Чорний - на передовій. "Зараз проти хлопців, які намагаються розширити плацдарм, бойовики використовують усі види озброєнь, зокрема, точки "У" й "Урагани", - повідомив комбат.

Також він підтвердив, що коридор до Донецького аеропорту дійсно відбили в бойовиків. "Це величезний коридор, по якому тепер є можливість ходити. Задача для хлопців – утримати цю територію і намагатися її обороняти", - зазначив "Чорний".

Згодом у полку у полку "Азов" повідомили, що українські війська, які увійшли у Донецьк, почали процес зачистки від терористів району Путилівки. "Інформація по Донецьку потребує перевірки: Наші війська зайшли в Донецьк і наразі зачищають Путилівку", - йдеться у повідомленні.

В той же час, паралельно, в соціальних мережах з'явилися публікації від начебто авторитетних людей, як ось від генерала Маломужа, мовляв, не можна наступати, бо тоді Путін перейде в наступ. А зараз у нас - конвалії пахнуть у стосунках? Чи генералам від КГБ такі інструкції поступили?



Теги:Правий сектор, комбат Чорний, генерал Маломуж, російсько- українська війна, аеропорт, Донецьк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar