реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Українські пенсії - ізраїльським пенсіонерам

Українці, що емігрували до Ізраїлю та отримали там громадянство, матимуть право на українську пенсію. Про це заявив Володимир Зеленський під час візиту ізраїльського прем’єра Беньяміна Нетаньяху.

Він пообіцяв, що буде наполягати на ратифікуванні у парламенті угоди про виплати пенсій колишнім українцям. На отримання пенсій матимуть право пенсіонери, інваліди, а також ліквідатори аварії на ЧАЕС, які переїхали в Ізраїль до 1991 року.

Свою вдячність за рішення Зеленського, Нетаньяху висловив на власній сторінці в Фейсбук. Зустріч з українським президентом ізраїльський прем’єр-міністр оцінив, як чудову. Крім обіцянки ратифікувати пенсії, було узгоджено дії з просування зони вільної торгівлі та співробітництва у розвитку хайтека.

Про торгівлю та співробітництво свою думку висловив український підприємець, власник «Олкому» Юрій Евенко на своїй сторінці в ФБ. Він прокоментував перспективи вільної торгівлі між Україною та Ізраїлем, як сумнівно перспективні. На його думку, економічна вигода не очікується, тому що українська економіка не здатна нічого запропонувати розвиненому Ізраїлю, а ізраїльські товари будуть для нашого споживача занадто дорогими.Патріот Донбасу



Теги:перемога Зеленського, українські пенсії, Україна - Ізраїль


Читайте також



Коментарі (0)
avatar