реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Українські люди Едему

От іще одне італійське чмо в ранзі посла у Мордорі ізрекло: "санції ЄС неефективні".
Ну, добре.

А от саме цього року відбувся помітний злам у поведінці русскіх у курортній Болгарії. Скіки пам'ятаю - 20 років поспіль тут - вони голосно тринділи, вимагали меню по-русскі, налаштовували телеканали в готелях на свої ОРТ. І взагалі - були "товстошкірі".

А тепер шось сталося. Вони тихі, байдужі до мови меню і - головне! - поголовно перейшли на англійську у спілкуванні з болгарами. Хоч ті, здається, не завжди цьому й раді.

Але гості не хочуть ФОНИТИ! Зайвий раз нагадувати - "аткуда ані".
Вони з країни, яка вкрала чужу територію. Вони громадяни РФ. А значить поголовно ворюги, гріх яких волочиться за ними по всьому світу. І русскій язик - язик крадіїв.

І для того, щоб русскіє це усвідомили, потрібні були оті санкції ЄС. У т.ч. Болгарії. Бо русскіє не товстошкірі. Вони ревно пильнують за тим "как ані виґлядят".
Хріново.

Так, що товариш посол Італії в РФ, санкції працюють. Це ми Вам із Болгарії підтверджуємо.

Ростислав МАРТИНЮК

PS Якщо все-таки побачите русскоязичних на пляжах Болгарії - то це укрАінци, пане Посол. Вони як Адам і Єва до гріхопадіння - не в курсі шо голі. І тому мотиляють язиком перед іностранцями. Шо з них узять! Люди Едему...
РSS "...посол Італії в РФ Чезаре Марія Рагальїні в інтерв'ю назвав анексію Криму"голосуванням країни за незалежність" і розкритикував допомогу Євросоюзу Україні. Він також висловив думку про неефективність європейських санкцій проти Росії..."



Теги:Україна - Болгарія, російсько- українська війна, Ростислав Мартинюк, санкції ЄС


Читайте також



Коментарі (0)
avatar