реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Україна вироблятиме німецькі зернозбиральні комбайни

13 червня на міжнародній бізнес-конференції «ABC: Ukraine & Partners» четверта за потужностями компанія у світі по виробництву сільськогосподарської техніки CLAAS, повідомила, що вивчає можливості інвестування в Україну та створення нових виробничих потужностей в рамках Національного проекту «Зерно України». Базою виробництва німецьких зернозбиральних комбайнів в Україні стане Херсонський машинобудівний завод.

Про це заявив регіональний менеджер з експорту групи компанії CLAAS Томас Клаусніцер під час свого виступу на круглому столі «Національні проекти України - пріоритетні напрямки співпраці та практичний інструмент залучення інвестицій» за участю Голови Державної агентство з інвестицій та управління національними проектами України Владислава Каськіва.

«Ми провели економічний аналіз доцільності запуску виробництва техніки в Україні. І вже цього року ми плануємо запустити пілотний проект, який далі будемо розвивати у масштабні потужності, ‑ підкреслив Томас Клаусніцер. ‑Україна для нас є дуже цікавою площадкою для розширення присутності компанії в світі і СНГ, оскільки має серйозний географічний потенціал та сильні традиції розвитку сільського господарства. Ще одна важлива перевага – Держінвестпроект пропонує співпрацю за вже готовим бізнес-планом, який має підтримку з боку Уряду та готову законодавчу платформу».

Довідково:
Компанія «Claas» - німецька машинобудівна компанія, лідер серед виробників сільськогосподарської техніки. Компанія має 14 заводів в Європі, Азії та Америці, на яких працює понад 8 тис. осіб. До продукції «Claas» входять зерно-та кормозбиральні комбайни, трактори, прес-підбирач, кормові машини, телескопічні навантажувачі.



Теги:Україна - Німеччина, зернозбиральна техніка, Село


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Німецький комбайн комп'ютеризований, все під контролем, з нього неможливо вкрасти ні кіло зерна, ні літри солярки.
avatar
2
планировать и делать, разные вещи! у нас ведь каждый иностранный инвестор знает, что одна правящая партия может дать, а другая взять, поэтому и не торопятся инвестировать! а чтобы сделать это направление более эффективным нужна четкая система распределения прибыли между государством и инвестором, в этом я с симоненковцами полностью согласен, тогда не будет своеволия и беззакония!
avatar