реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Угоду підписали на кораблі

Підшефний корабель Військово-морських Сил Збройних Сил України - морський тральщик «Чернігів» відвідала делегація з Чернігівщини на чолі з головою Чернігівської райдержадміністрації Миколою Кудриком.

Результатом цієї зустрічі стало підписання Угоди «Про шефські зв’язки та співробітництво» між представниками морського тральщика «Чернігів» та керівниками Чернігівської райдержадміністрації і райради.

Цим документом передбачено забезпечення та оновлення матеріально-технічної бази корабля, вирішення соціальних потреб військових моряків, військово-патріотичного виховання молоді та відбору юнаків з Чернігівщини для служби на однойменному кораблі тощо.

- Шефські стосунки закладені кілька років тому. Не вперше ми приїжджаємо на корабель. Розуміємо важливість такої допомоги і дуже цінуємо ті шефські стосунки, які в нас склалися, і запевню, що вони будуть тільки розвиватися. Дуже вдячні командуванню за запрошення і теплий прийом. І від імені громади нашого району бажаю успіхів військовим морякам в нелегкій справі захисників Батьківщини, - сказав голова Чернігівської райдержадміністрації Микола Кудрик.

Традиційно гості прибули на корабель не з порожніми руками. Вони передали екіпажу будівельні матеріали, спортивну форму та інвентар, продукти харчування, багато іншого.

В ході візиту делегація оглянула корабель, зустрілася із екіпажем. Гості розмовляли із земляками, що несуть службу на кораблі, ознайомилися з умовами проживання, харчування та відпочинку матросів, цікавилися зв’язками із рідними.

Учасники делегації висловили вдячність офіцерам і мічманам за батьківську турботу про земляків, а морякам, у свою чергу, дали наказ гідно нести звання Чернігівця на Українському військовому флоті.

Командир морського тральщика «Чернігів» капітан третього рангу Борис Палій запевнив шефів, що корабель активно бере участь у військових навчаннях та займає чільне місце у Вітчизняному флоті, в тому числі завдячуючи шефській допомозі.

- За підсумками минулого навчального року, наш корабель, посів перше місце у Військово-морських Силах України за чергування з протиповітряної оборони, а загалом за боєготовність і військову дисципліну екіпаж морського тральщика «Чернігів» отримав оцінку «добре», - розповів офіцер.

Вадим МИСНИК



Теги:Чернігів, Чернігівський район, ВМФ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar