реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Угода з Кіпром -- відома дірка нашого бюджету

Наливайченко: Ціна розірвання офшорної угоди – 50 мільярдів гривень щорічно

Парламент повинен розірвати офшорну угоду з Кіпром і припинити виведення з українського бюджету мільярдів гривень. Про це народний депутат від «УДАРу» Валентин Наливайченко заявив з трибуни Верховної Ради під час обговорення законопроекту про денонсацію угоди з Кіпром.

«Ціна питання - 50 мільярдів гривень щорічно. Фракція «УДАР» наполягає на розірванні цієї угоди. Але це ще не все. Необхідно організувати розслідування відмивання грошей з бюджету і повернення їх в Україну. Міжнародні механізми є - FATF, ФБР, наші міжнародні партнери нададуть у цьому підтримку», - запевнив депутат.

«І якщо хтось говорить про те, що неможливо підвищити пенсії, то це саме ті люди, які виводять бюджетні гроші за кордон. У них дуже дорогі адвокати, вони розповідають по якісь юридичні штучки, але вони брешуть», - підкреслив Наливайченко.

«Розірвання угоди означає також обов’язкове опублікування списку усіх тих, хто заховав ваші гроші в офшорах. Саме тому такий опір, тому так багато брехні навколо цього питання», - наголосив Наливайченко.

«Наша принципова позиція - кожен чесний народний депутат має проголосувати за це питання. Можновладці та олігархи повинні перестати красти гроші з бюджету, а те, що вкрали- треба повернути в економіку України», - переконаний представник «УДАРу».



Теги:Валентин Наливайченко, Кіпр, офшорні зони


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Чому ж голосів опозиціонерів а-ля Яценюк не вистачило для відміни угоди СРСР?
avatar
2
А ви подайте результати.
avatar