реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У Верховній Раді України 148 зрадників!

Шановні громадяни України, познайомтеся з їхніми прізвищами, аби в наступних виборах випадково не проголосували за них!
Стаття 17 Конституції України проголошує: «Захист суверенітету і територіальної цілісності України є… найважливішими функціями держави»


148 народних депутатів України написали звернення до голови Сейму польського парламенту із закликом щодо дій Української повстанчої армії та українських націоналістів.

Група зі 148 осіб складається із депутатів вищого законодавчого органу української держави, отже вони порушили згадану статтю Конституції.
Що сталося?

Сенат республіки Польща 20 червня 2013 року ухвалив постанову з приводу 70-х роковин подій у липні 1943 року на Волині. Боротьбу Української повстанчої армії проти польської окупації Волині частина польських політиків схильна тлумачити як внутріпольські події і Волинь вважати східними теренам Польщі, а жертви збройних сутичок як геноцид поляків Українською повстанчою армією.

Замовчування польського геноциду українців західних етнічних земель України, спотворення характеру боротьби між українцями й поляками перед і в роки ІІ Світової війни та територіальні претензії на Волинь у ХХІ сторіччі глибоко обурюють українців. Ось приклад польського мислення: 14 липня 2013 року в головних новинах (їх можна дивитися у Києві через супутник о 21.00 за київським часом) польське телебачення заявило: «…Луцьк — головне місто польської Волині». Чуєте, 148 підписантів: «польської Волині»?! Вам це подобається?

Ви, 148 народних депутатів України, в останньому абзаці вашого звернення до голови польського Сейму пишете: «Тому звертаємося до Вас як до маршалка Сейму з гарячим проханням про підтримку постанови Сенату про визнання волинської бойні фактом геноциду, здійсненого Союзом Українських націоналістів — Українською Повстанчою Армією, а також про засудження злочинів українських націоналістів».

Ви, 148 парламентаріїв, не знаєте, що геноцид може здійснювати держава, і тільки вона, а УПА не була державою? Між вами, як видно, немає жодного, знайомого з міжнародним правом.

Пишете: «людиновбивство, вчинене Союзом українських націоналістів — Українською повстанчою армією». Так можуть писати люди, які не знайомі з українськими назвами українських реалій. (Чи не прислали вам текст із Москви?). Неймовірно, щоб із 148 парламентаріїв не було жодного такого, хто б підказав належні українські назви!

Ви, підписанти, не знаєте, що польська держава, будучи неспроможною розбити зброєю УПА-Захід, вдалася до виселення всіх українців із так званого Закерзоння (Лемківщина, Підляшшя, Надсяння, Сокальщина, Ровщина та Холмщина — разом близько 19,5 тис. кв. км., де проживало 1,5 млн. українців. Їх польська держава, розпорошивши, виселила з етнічних українських земельув західні райони Польщі.

Ви, підписанти, так ненавидите Україну, що заперечуєте норму міжнародного права про право окупованого народу братися за зброю для боротьби проти окупанта. І звинувачуєте УПА в «народовбивстві» поляків (на українській, а не польській землі!). Так ви можете звинувачувати козаків, що убивали на своїй землі загарбників татарів, турків, поляків, московітів… А чого не звинувачуєте УПА в убивстві німців, адже їх також убивали вояки УПА?

Опам’ятайтеся, ви ж депутати вищого законодавчого органу Української держави і в силу службового становища зобов΄язані захищати суверенітет і територіальну цілісність України, а ви ганьбите Україну перед Польщею і цілою Європою.

Закликаючи голову польського Сейму безпідставно звинувачувати УПА в геноциді поляків, ви надаєте іноземній державі допомогу в проведенні підривної діяльності проти України, тобто коїте злочин, що його Кримінальний кодекс України (ст. 111) кваліфікує як зраду і карає позбавлення волі на 10–15 років.

Ви — зрадники! І члени Партії регіонів та Комуністичної партії викрили перед усім українським народом антиукраїнську суть своїх партій.
Проти вас, підписантів, Генеральна прокуратура зобов΄язана порушити кримінальну справу, а президент України з огляду на дискредитацію парламенту майже третиною його складу задля збереження честі української нації має розпустити Верховну Раду й призначити вибори нового її складу.

Не можна жити без національної честі й людської совісті!

Левко ЛУК’ЯНЕНКО, Герой України,
Академік АВШУ (дійсний член Академії вищої школи України)

Список зрадників додаю:

Манкурти від позафракційних

Скосар Ігор Євгенійович, без будь яких інших позначень та з інформацією про не підписування ніякого листа

Миримський Лев Юлійович, нижче прізвища позначка, яка читається, як 42, можливо, що це неохайно написано по-російськи як округ номер 2, у якому він виграв!!!

Немілостівий Віталій Олександрович 132. (номер депутатського посвідчення). Оскілки номери кандидати від батьківщини висунені під номером 1 — Ю. Тимошенко та номер 5 – Ю. Луценко не були зареєстровані,то номери посвідчень депутатів зі списку Батьківщини вираховується за схемою 72+номер у списку-2.

Табалов Олександр Миколайович 119 (номер депутатського посвідчення). Табалов з першого дня роботи парламенту 7 скликання пошився в тушки

Купчак Володимир Романович 309 (номер посвідчення)

Кутовий Вячеслав Григорович 319 (номер посвідчення)

Рибаков Ігор Олександрович (без будь-яких номерів)

Манкурти від кумуністів

Симоненко Петро Миколайович Голова депутатської фракції (номер посвідчення не вказано)

Дорохов Антон Миколайович 195 (номер посвідчення)

Зубчевський Олександр Петрович Член депутатської фракції номер не вказано

Буховець Олег Юлійович Член депутатської фракції

Бідьовка Володимир Анатолійович 186, номер посвідчення, підпис російською

Баландін Сергій Вікторович 188, номер посвідчення, підпис російською

Парубок Омелян Никонович 198, номер посвідчення

Байдюк Лариса Макарівна 192 (номер посвідчення)

Скарбовійчук Руслан Володимирович 180 (номер посвідчення), підпис російською

Цибенко Петро Степанович, 187 (номер посвідчення)

Алексєєв Ігор Вікторович, підпис російською мовою

Присяжнюк Олександр Андрійович, 173 (номер посвідчення)

Голуб Олександр Володимирович Член депутатської фракції

Гончаров Сергій Васильович, з трудом у закарлючці прочитуються цифри 82, скоріш за все це номер депутатського посвідчення, який у випадку
комуністів вираховується за схемою: 168+14 (номер у списку) = 182

Бабич Вікторія Володимирівна

Герасимчук Михайло Іванович 199 (номер посвідчення)

Самойленко Василь Петрович, 193 (номер посвідчення)

Мармазов Євген Васильович, 178 (номер посвідчення). Є він одним із тих чотирьох народних депутатів України, що 24 серпня 1991 року голосували проти її незалежності. У пресі 1990 року зафіксовані його слова про необхідність застосування танків для збереження соціалістичної власності та СРСР. Його характеризують як лобіста російського капіталу.

Губар Віктор Іванович, 199 (номер посвідчення)

Матвєєв Валентин Григорович 177 (номер посвідчення) Заступник голови фракції

Гордієнко Сергій Володимирович, 181 (номер посвідчення)

Шугало Роман Васильович, 191 (номер посвідчення)

Топалов Сергій Валерійович, 189 (номер посвідчення)

Борита Ольга Василівна, 200 (номер посвідчення)

Кудря Володимир Іларіонович, 197 (номер посвідчення)

Манкурти від регіоналів

Яценко Антон Володимирович

Лук'янов Владислав Валентинович, підпис російською

Самойленко Юрій Павлович

Щербань Артем Володимирович

Дмитрук Микола Ілліч Член депутатської фракції

Колесніченко Вадим Васильович, (підпис українською) без яких-небудь позначок

Шуфрич Нестор Іванович Член депутатської фракції

Богословська Інна Германівна, 58 (номер посвідчення)

Гіршфельд Анатолій Мусійович, 179 (номер округу), підпис російською мовою

Безбах Яків Якович, 249 (номер посвідчення)

Поляков Василь Леонідович, 446 (номер посвідчення)

Семенюк Артем Олексійович, 425, номер посвідчення

Дунаєв Сергій Володимирович, 331 (номер посвідчення)

Федоряк Геннадій Дмитрович, 424 (номер посвідчення)

Пінчук Андрій Павлович, 067 (номер посвідчення), 69 номер у списку ПР

Кацуба Володимир Михайлович, 175 (номер округу)

Молоток Ігор Федорович, 160 (номер округу)

Чечетов Михайло Васильович, 19 (номер посвідчення), перший заступник голови фракції, 21 номер зі списку

Кінах Анатолій Кирилович, 057 (номер посвідчення), 59 номер у списку ПР, заступник голови депутатської фракції

Брайко Сергій Борисович, 232, номер посвідчення,

Сальдо Володимир Васильович, 405 (номер посвідчення)

Буряк Сергій Васильович, 192 (не розуміла позначка). Ця цифра не відповідає ані номеру округу, ані номеру посвідчення. 190-ті номери
посвідчень належать комуністичній партії. Нині мешканець Києва С. Буряк обраний у 190-му окрузі на Хмельниччині. Чи можливе аби депутат не пам’ятав свого округу? Мало ймовірне. У чому ж тоді справа. Напрошується висновок, що листи підписувала третя особа , яка не перевірила округу. Сергій Буряк, друг Жириновського, народжений 1966 року в Донецьку — класичний приклад політичного перекотиполя. Він котився від провладної свого часу НДП через провладний Блок Юлії Тимошенко, докотившись до Партії регіонів.

Мисик Володимир Юрійович, оскільки почерк уже край нерозбірливий, без вказання номера округу або номера посвідчення, то є лише 99 відсотків впевненості, що йдеться саме про цю особу.

Боярський Юрій Іванович, 273 (номер посвідчення)

Литвинов Леонід Федорович, №287 — Незрозумілий номер, бо Литвинов обораний до парламенту у 53 окрузі Донецької області. Відповідно його депутатське посвідчення має номер 278. Пред’явником посвідчення з вище вказаними номером є депутат з опозиції з опозиції. Отже, виникає питання, чи міг депутат, якому доводиться вже більше півроку ставити на різних документах номер посвідчення, так фатально помилитися? Сумнівно. Проте таку помилку роблять люди, яким чи не вперше доводиться ставити цифру, яку треба запам’ятати. Напрошується простий
висновок.

Єгоров Олександр Миколайович №42 (номер посвідчення)

Єдін Олександр Йосипович 326 (номер посвідчення)

Жук Микола Васильович 353 (номер посвідчення)

Царьов Олег Анатолійович, підпис російською

Ланьо Михайло Іванович 295 (номер посвідчення)

Бушко Іван Іванович 298 (номер посвідчення). Хоч ініціали за прізвищем написані українською, проте буква імені у підписі свідчить, що підписувала російськомовна людина, що є явно підозрілим. Тими паче що у дальшій частині підпису не простежується ніяких, характерних для цього прізвища букв.

Ковач Василь Ілліч 293 (номер посвідчення)

Сорока Микола Петрович 378 (номер посвідчення). Тут підозріння викликає факт, що спочатку у номері було написано 2, яке було виправлена на 3. Таке трапляється у випадках, коли особа пише декілька під ряд номерів, які починаються тою самою цифрою…

Парасків Олег Дмитрович 229 (номер посвідчення)

Калетнік Григорій Миколайович, 24? Як само прізвище, так і номер посвідчення написані винятково неакуратно. У номері посвідчення більше прочитується 246, ніж 241, що відповідає номеру 16-го округу, на якому отримала мандат ця особа, тому є тут деякі сумніви.

Березкін Станіслав Семенович написано виняткового неакуратно

Дейч Борис Давидович 233 (номер посвідчення)

Стоян Олександр Миколайович 070 (номер посвідчення)

Лютікова Валентина Іванівна 230 (номер посвідчення)

Богуслаєв Вячеслав Олександрович тут не розуміло, куди віднести номер 077. Це номер округу, на якому отримав депутатський мандат Богуслаєв. Про при його прізвищу немає ніяких позначок. Номер стоїть при прізвищу рядком вище. Є дуже великі сумніву, що такий апаратник спроможний на таку неохайність. Вкрай нерозбірливий підпис, після якого стоїть цифра 77. Дуже правдоподібно, що це нерозбірливий підпис Богуслаєва, обраного у 77 окрузі Запорізької області, а нижче стоїть його читабельний автограф. Проте цей підпис відрізняється від його підпису, що часто зустріваємо в Інтернеті та на підписаних Богуслаєвим документах.

Мхітарян Нвєр Мнацаканович 030 (номер посвідчення)

Малишев Володимир Степанович №60 (номер посвідчення)

Матвієнков Сергій Анатолійович №57 (номер округу)

Ландик Валентин Іванович № 43 (номер округу)

Бойко Володимир Семенович № 005 (номер посвідчення)

Бондаренко Олена Анатоліївна 270 Цифра вже зовсім, а то зовсім не зрозуміла. Депутатське посвідчення з номером 270 належить, обраному в 45 окрузі. Олена Бондаренко потрапила до парламенту у списку Партії регіонів під номером 47. Отже, номер її посвідчення — 045. Щоб аж так промилися зі своїм номером депутатського посвідчення — вершина фантастики. І ще одна підстава для припущення, що список підписантів
ганебної петиції до Сейму Польщі значною мірою сфальшований.

Груба Григорій Іванович 235

Барвіненко Віталій Дмитрович 364 (номер посвідчення — підпис російською)

Гайдош Іштван Ференцович 072 (номер посвідчення)

Бандуров Володимир Володимирович 304 (номер посвідчення)

Омельченко Валерій Павлович 280 (номер посвідчення)

Шатворян Вілен Григорович 065 (номер посвідчення)

Борт Віталій Петрович 281 (номер посвідчення)

Тедеєв Ельбрус Сосланович № 18 (номер посвідчення)

Макеєнко Володимир Володимирович № 17 (номер посвідчення)

Павлов Костянтин Юрійович № 256 (номер посвідчення)

Олійник Володимир Миколайович № 15 (номер посвідчення)

Шпенов Дмитро Юрійович (вкрай неакуратно написано без будь-яких номерів)

Джига Микола Васильович (без будь яких номерів)

Шаблатович Олег Миколайович 053 (номер посвідчення)

Волков Олександр Анатолійович 067 дещо загадковий номер, оскілки його номер депутатського посвідчення — 062. Вникає запитання чи це знов помилка, чи лише наслідок карай неохайного написання, де «2» у номері куди більше подібне «7», ніж до «2»? І чомусь між прізвищем вставлено позначку «ПР».

Циркін Ігор Маркович 250 (номер посвідчення)

Ступак Іван Іванович написано важким для прочитання почерком (українською мовою) без будь яких номерів.

Шипко Андрій Федорович 260 (номер посвідчення)

Коржев Анатолій Леонідович (аналіз закарлючок схиляє до висновку, що йдеться про цю особу, проте повної впевненості немає , бо вже дуже неохайно написано прізвище та ініціали, а будь-яких номерів чи то округу чи посвідчення немає)

Кіссе Антон Іванович прізвище неписане українською без ініціалів та без номера. У нерозбірливому підписі, що стоїть поряд не прочитується ніякі ознаки прізвища Кіссе.

Гончаров Анатолій Дмитрович 276 (номер посвідчення)

Продивус Володимир Степанович №54 (номер посвідчення)

Клімов Леонід Михайлович № 360 (номер посвідчення)

Горохов Сергій Олександрович № 329 (номер посвідчення)

Пресман Олександр Семенович 362 (номер посвідчення)

Грушевський Віталій Анатолійович 325 (номер посвідчення)

Зубик Володимир Володимирович 417 (номер посвідчення)

Байсаров Леонід Володимирович 275 (номер посвідчення)

Кузьмук Олександр Іванович 266. Це дуже загадковий номер. Справа в тому, що Олександр Кузьмук обраний до парламенту зі списку партії регіонів за номером у списку 43. Отже, номер його депутатського посвідчення 041. А 266 — це номер посвідчення, обраного до парламенту у 41 окрузі Олександра Бобкова, який також є сере підписантів листа до Сейму Польщі. Вникає висновок, що за Кузьмука підпис поставила особа, яка часто ставить номер 266. Це міг бути або Олександр Бобков, або хтось з його помічників.

Біловол Олександр Миколайович 180 (номер округу) підозріння викликає виправлення цифри «8»

Балицький Євген Віталійович 305 (номер посвідчення) підпис російською мовою

Дудка Олександр Іванович 307 (номер посвідчення)

Остапчук Віктор Миколайович 400 (номер посвідчення)

Денисенко Анатолій Петрович 396 (номер посвідчення)

Козуб Олександр Андрійович 451 (номер депутатського посвідчення), заступник голови депутатської фракції

Труханов Геннадій Леонідович 359 (номер посвідчення)

Демішкан Володимир Федорович Член депутатської фракції

Ничипоренко Валентин Миколайович № 199 (номер округу)

Нетецька Олена Анатоліївна 228 (номер посвідчення)

Мураєв Євгеній Володимирович 181 (номер округу)

Бутківський Віктор Володимирович 254 (номер округу) підпис російською

Момот Олександр Іванович 252 (номер посвідчення)

Гузенко Костянтин Олександрович 255 (номер посвідчення)

Карташов Євген Григорович 301 (номер посвідчення)

Бобков Олександр Михайлович 266 (номер посвідчення)

Турманов Віктор Іванович 38 (номер посвідчення)

Ільюк Артем Олександрович 352 (номер посвідчення)

Близнюк Анатолій Михайлович 013 (номер посвідчення)

Гержов Юрій Іванович 335. Насправді його номер посвідчення) 355!!!

Пономарьов Андрій Вікторович 286 (номер посвідчення)

Селіваров Андрій Борисович 039 (номер посвідчення) підпис російською

Морозенко Євгеній Вадимович 253 (номер посвідчення)

Левченко Микола Олександрович - без будь-яких номерів російською мовою.

Кий Сергій Вікторович 031 (номер посвідчення)

Мальцев Володимир Олександрович без будь-яких номерів

Васильєв Олександр Андрійович 284 номер посвідчення (підпис російською мовою)

Тихонов Віктор Миколайович 337 номер посвідчення

Медяник Володимир Юрійович 333 номер посвідчення

Чуб Володимир Євгенович 334 (номер посвідчення)

Струк Володимир Олексійович 328 (номер посвідчення)

Кунченко Олексій Петрович (Заступник голови депутатської фракції) 303 — загадковий номер. Посвідчення з номером 303 має депутат обраний у 78 окрузі, себто Пономорьов Олександр. Олексій Кунченко натомість обраний у 106 окрузі і має посвідчення з номером 330. Чи може власник посвідчення так фатально переплутати його номер? Сумнівно! Порт це легко зробити особі, як повинно була логічно запам’ятати комбінацію цифр. Проте наплутала переплутала їм місця у тій комбінації.

Клюєв Сергій Петрович 271 номер посвідчення

Наконечний Володимир Леонтієвич 354 загадковий номер. За логікою нумерації депутатських посвідчень це мав би бути номер посвідчення обраного в 130 окрузі. У тому окрузі був обраний Ігор Бриченко. Наконечний був обраний у 127 і його номер посвідчення 351. Отже виникає запитання чи маємо справу з край недбалим написанням номера округу чи, де «1» поставлена як «4», чи знов котрий з ряду депутат на пам’ятає номера свого посвідчення або не підписував власник посвідчення?

Поляченко Юрій Володимирович 447

Кальцев Сергій Федорович 300 (номер посвідчення)

Воропаєв Юрій Миколайович 024 (номер посвідчення)

Табачнік Яків Піневич 018 загадковий номер. Справа в тому, що це номер місця цієї особи у списку Партії регіонів, який відрізняється від номера депутатського посвідчення. Чи міг депутат, особисто підписуючись під документом, пам’ятати номер місця у списку та не пам’ятати номера посвідчення? Звичайно, що ні. У чому ж, тоді справа? Можуть сказати,що у нього «6» дуже подібне на «8», проте це знімає сумніву щодо правдивості того підпису.

Фабрикант Світлана Самуілівна 023 (номер посвідчення)

Дудка Володимир Володимирович 033 номер посвідчення

Шаповалов Юрій Анатолійович 369 номер посвідчення







Теги:польский сейм, операція Вісла, УПА, Україна - Польща, Левко Лук'яненко, зрадники


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
На той час Польща і Україна були окуповані німцями.
Замість того, щоб об'єднатися і боротися проти спільного смертельного ворога українці та поляки почали нащити друг друга.
Чи є достовірні дані, хто перший почав різню: УПА ми чи АК?
avatar