реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

У Росії продовжують стріляти

Як повідомило радіо "Ехо Москви", тривожні новини приходили із двох республік Російської Федерації: Дагестану і Чечні.

Всього лише за кілька годин в місті Хасавюрт, в Дагестані, здійснено два напади на співробітників силових структур. Жертвою атаки мало не став старший помічник прокурора одного із районов міста. Невідомі обстріляли його автомобіль. В результаті співробітник прокуратури і його малолітній син отримали поранення.

Невдовзі після цього на іншому кінці Хасавюрту ледве не загинув начальник кримінальної міліції міста. Його автомобіль також став жертвою обстрілу. Сам міліціонер не постраждав, поранення отримала жінка, що була неподалік. Третій за ніч напад на силовиків було здійснено в Махачкалі. Тут невідомі обстріляли наряд ДПС, два мідіціонери були поранені.

Неспокійно було і в Чечні. Тут не обійшлося без жертв. В Грозному напад здійснено на міліціонера. Співробітник міського УВС отримав смертельне поранення, від якого пізніше помер.

Кріме того, цієї ночі в Чечні була обстріляна базова станція сотового зв"язку «Мегафон». Як бачимо, незважаючи на запевнення московської влади, війна досі йде навіть у столиці Чечні.




Теги:Чечня, ГРОЗНИЙ, напади, Хасавюрт, Дагестан, РФ


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Там щодня щось відбувається жахливе, а ще в Інгушетії. Просто ваша газета не відслідковує.
avatar